agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Infermeres de Catalunya ens adherim a la campanya LA SALUT #NOERAAIXÒ i a la manifestació del 3 abril
Publicat el 31 de març de 2022

Infermeres de Catalunya ens adherim al moviment LA SALUT #NOERAAIXO. Campanya unitària de diferents col·lectius i entitats de tot Catalunya.

Una sanitat en precari, amb llargues llistes d’espera i un personal esgotat per les males condicions laborals. Un sistema on els recursos públics es destinen a serveis privatitzats de baixa qualitat, i sense mecanismes per saber quin és el destí final dels diners. La Salut #NoEraAixò

Ha arribat el moment de defensar els nostres drets. Necessitem un canvi de model; que sigui universal, cent per cent públic, de qualitat i basat en l’atenció primària. Però reclamar un nou model no exclou assenyalar mesures concretes que cal implementar, perquè la situació és urgent.

Llegeix aquí el manifest amb les reclamacions

MANIFESTACIÓ 3 D’ABRIL 12:00

S’ha convocat una manifestació el diumenge 3 d’abril, on professionals i sindicats estan cridats a trobar-se a la Ronda de Sant Pere/Bailén a les 12:00

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!