agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Infermeres de Catalunya ens adherim a les manifestacions convocades per diferents entitats per lluitar per un sistema sanitari públic i de qualitat
Publicat el 4 d'abril de 2024
Getting your Trinity Audio player ready...

Les infermeres i professionals de la salut patim un menyspreu continu per part de les administracions, de vegades molt subtil, de vegades no tant, que hem anat empassant per prioritzar l’atenció a la ciutadania per davant de les necessitats del nostre col·lectiu.

Menyspreus que fan que continuem treballant igual que fa 20 anys i que se’ns tracti com a professionals de segona quan, a l’ombra del sistema, som el col·lectiu que sustenta la salut de les ciutadanes i ciutadans de Catalunya.

Reivindiquem la necessitat d’enfortir el sistema sanitari des de la base, oferint unes condicions laborals i professionals a totes les treballadores perquè puguem oferir la qualitat assistencial que es mereix la població.

Ja n’hi ha prou! Hem d’aturar-nos perquè els gestors, les institucions i els polítics atenguin les nostres reivindicacions legítimes. Per la dignitat Infermera. Per la nostra dignitat com a persones i professionals. Per la dignitat dels usuaris als quals atenem.

Per un sistema de salut virtuós, d’accés per tothom en les mateixes condicions i sense discriminacions alienes a la nostra voluntat.

Les infermeres i els professionals de la salut de Catalunya no podem més. Fa més de quatre anys que prioritzem l’atenció a la població per davant de les nostres famílies i benestar personal, però en cap cas posarem en risc la nostra vida (i la de les nostres famílies) per davant de la vida de qualsevol altra persona. Bàsicament, perquè les
nostres vides tenen el mateix valor a la de qualsevol altra persona. Ni més ni menys!

Per això omplim els carrers i seguim sumant en la lluita per un Sistema Sanitari Públic i de Qualitat.

Aquest dissabte ens adherim a la manifestació organitzada pel Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona.
Data i hora: 6 d’abril a les 18:00 h
Lloc: Plaça Imperial Tarraco (Tarragona)

Diumenge també participarem en la manifestació unitària organitzada per Marea Blanca i altres entitats en defensa de la salut pública, protesta, que es farà coincidint amb el Dia Mundial pel Dret a la Salut.

Data i hora: 7 d’abril a les 11:30 h
Lloc: Plaça Urquinaona (Barcelona)

Us hi esperem!

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!