agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Infermeres de Catalunya entra al Comitè d’Empresa del CAPSBE (CAP Casanova i CAP Borrell) amb 3 delegades
Publicat el 20 de març de 2023

Avui s’han dut a terme les eleccions sindicals per al nou Comitè d’Empresa dels centres CAP Casanova i CAP Borrell (centres que pertanyen al CAPSBE). Les infermeres i els infermers del centre es van organitzar per presentar candidatura amb Infermeres de Catalunya, apostant per un canvi de rumb en la representació del col·lectiu.

Han presentat una candidatura infermera. Era la primera vegada que Infermeres de Catalunya es presentava a aquests centres i les companyes han sabut explicar que el canvi era necessari i que una altra forma de fer sindicalisme i treballar pels drets de les infermeres i infermers dels centres era possible.

El Comitè d’empresa està format per 9 membres. Infermeres de Catalunya ha obtingut 3 delegades. Altres 3 delegades han estat per Metges de Catalunya i 3 més per CCOO.

Donem les gràcies a les companyes dels centres d’Atenció Primària de CAPSBE per la seva implicació i entusiasme i les felicitem pels resultats obtinguts. Estem segurs que faran una gran feina durant els propers 4 anys i obren la porta a un nou model de sindicalisme més proper, transparent, honest i participatiu.

Et pot interessar

Porta oberta a la fixesa del personal laboral de l’Administració?

Porta oberta a la fixesa del personal laboral de l’Administració?

La sempre controvertida figura de l’indefinit no fix a l’administració no representa una solució vàlida a la temporalitat abusiva al sector públic, sent la fixesa dels llocs de treball una opció més adequada. Breu anàlisi de la recent sentència del Tribunal de...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!