agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-smt2-live-help

Portal de Suport

m

Portal de Tràmits

agsdix-smt2-person-outline

Àrea d'Afiliada

Infermeres de Catalunya entra al Comitè d’Empresa del CAPSBE (CAP Casanova i CAP Borrell) amb 3 delegades
Publicat el 20 de març de 2023

Avui s’han dut a terme les eleccions sindicals per al nou Comitè d’Empresa dels centres CAP Casanova i CAP Borrell (centres que pertanyen al CAPSBE). Les infermeres i els infermers del centre es van organitzar per presentar candidatura amb Infermeres de Catalunya, apostant per un canvi de rumb en la representació del col·lectiu.

Han presentat una candidatura infermera. Era la primera vegada que Infermeres de Catalunya es presentava a aquests centres i les companyes han sabut explicar que el canvi era necessari i que una altra forma de fer sindicalisme i treballar pels drets de les infermeres i infermers dels centres era possible.

El Comitè d’empresa està format per 9 membres. Infermeres de Catalunya ha obtingut 3 delegades. Altres 3 delegades han estat per Metges de Catalunya i 3 més per CCOO.

Donem les gràcies a les companyes dels centres d’Atenció Primària de CAPSBE per la seva implicació i entusiasme i les felicitem pels resultats obtinguts. Estem segurs que faran una gran feina durant els propers 4 anys i obren la porta a un nou model de sindicalisme més proper, transparent, honest i participatiu.

Et pot interessar

Eleccions 28 Maig: guia de permisos laborals

Eleccions 28 Maig: guia de permisos laborals

Segons l’ORDRE EMT/111/2023, de 9 de maig, per la qual s’estableixen les instruccions necessàries per a la participació dels treballadors i treballadores en les eleccions locals i al Consell General d’Aran del dia 28 de maig de 2023, aquests són els permisos...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't