agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Infermeres de Catalunya entra amb força al Comitè d’empresa del CAP Rambla de Terrassa
Publicat el 9 de febrer de 2023

Ahir es van dur a terme les eleccions sindicals per al nou Comitè d’Empresa del CAP Rambla (centre que pertany a Mútua de Terrassa). Les infermeres i els infermers del centre es van organitzar per presentar candidatura amb Infermeres de Catalunya, apostant per un canvi de rumb en la representació del col·lectiu.

Gràcies al seu esforç i a una gran campanya, van saber explicar que el canvi era necessari i que una altra forma de fer sindicalisme i treballar pels drets de les infermeres i infermers del centre era possible.

El Comitè d’empresa està format per 9 membres. Infermeres de Catalunya ha obtingut 2 delegades. El sindicat SATSE, l’únic present fins el moment, que tenia 5 delegades, s’ha quedat amb 1 delegada. Infermeres de Catalunya ha obtingut el doble de vots que SATSE. UGT ha obtingut 3 delegats, MC 2 delegats, USOC 1 delegat.

Donem les gràcies a les companyes del CAP per la seva implicació i entusiasme i les felicitem pels resultats obtinguts. Estem segurs que faran una gran feina durant els propers 4 anys i obren la porta a un nou model de sindicalisme més proper, transparent, honest i participatiu.

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!