agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Infermeres de Catalunya entrem a les Juntes de Personal de l’ICS!
Publicat el 31 de març de 2023

El 28 i 29 de març s’han dut a terme les eleccions sindicals per a les Juntes de Personal de l’Institut Català de la Salut (ICS). Infermeres de Catalunya ens hem presentat a diverses Gerències Territorials d’Atenció Primària i a diversos hospitals.

Hem obtingut un total de 19 delegades. 17 delegades a Atenció Primària (5 Barcelona, 3 Metropolitana Nord, 4 Metropolitana Sud i 5 Catalunya Central). Hem obtingut 2 delegades a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

A la Gerència Territorial de Girona, estem pendents que el Jutjat del Social emeti sentència en referència a l’anul·lació arbitral de la nostra candidatura per una reclamació del sindicat SATSE.

Les infermeres hem dit prou al model de sempre i hem apostat per un projecte nou, ambiciós i engrescador, en què la nostra veu és la base del canvi. 

Tenim clar que el motor de la transformació és la força de les infermeres i juntes ho hem fet possible. Hem entrat a formar part de les Juntes de Personal de molts dels territoris en què ens hem pogut presentar i estem molt contentes dels resultats obtinguts.

Tenim un gran agraïment per totes persones que ho han fet possible: interventores, apoderades, delegades, persones que ens heu fet confiança amb el vostre vot… Tothom és necessari i imprescindible per tirar endavant aquest canvi.

També volem felicitar a la resta de forces sindicals que han obtingut representació i esperem poder treballar col·laborativament per millorar la situació laboral, professional i social de les infermeres i els professionals de la salut de l’ICS.

Et pot interessar

Concentració contra la signatura del III Acord ICS

Concentració contra la signatura del III Acord ICS

Aquest dimecres, 22 de novembre, es durà a terme la signatura del III Acord de l'ICS. Després de dos anys de "negociació" els grans sindicats volen signar un acord que no reconeix a les infermeres com a professionals amb categoria A1, amb tot el que això suposa en...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!