agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Infermeres de Catalunya entrem al Comitè d’Empresa del Consorci Sanitari de Terrassa
Publicat el 10 de maig de 2024
Getting your Trinity Audio player ready...

Ahir, 9 de maig, es van dur a terme les eleccions sindicals per al nou Comitè d’Empresa del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) que gestiona l’Hospital de Terrassa i diversos centres d’Atenció Primària.

Les infermeres i els infermers del centre es van organitzar per presentar candidatura amb Infermeres de Catalunya, apostant per un canvi de rumb en la representació del col·lectiu.

Han presentat una candidatura infermera. Era la primera vegada que Infermeres de Catalunya es presentava a aquests centres i les companyes han sabut explicar que el canvi era necessari i que una altra forma de fer sindicalisme i treballar pels drets de les infermeres i infermers dels centres era possible.

El Comitè d’empresa està format per 27 membres. Infermeres de Catalunya ha obtingut 4 delegades. També han obtingut representació MC 8 delegades, UGT 7 delegades, CCOO 6 delegades i FTPS 2 delegades.

Donem les gràcies a les companyes i companys i també de les delegades dels centres de Mútua de Terrassa per la seva implicació i entusiasme donant suport a aquest procés i les felicitem pels resultats aconseguits. Estem segurs que faran una gran feina durant els pròxims 4 anys i obren la porta a un nou model de sindicalisme més proper, transparent, honest i participatiu.

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!