agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Infermeres de Catalunya entrem al Comitè d’Empresa dels centres CAP Can Trias, CAP Oest, Ullastrell i Viladecavalls
Publicat el 7 de juny de 2023

Ahir, 6 de juny, es van dur a terme les eleccions sindicals per al nou Comitè d’Empresa dels centres d’Atenció Primària CAP Can Trias, CAP Oest, consultori d’Ullastrell i consultori de Viladecavalls (centres que pertanyen a Mútua de Terrassa). Les infermeres i els infermers del centre es van organitzar per presentar candidatura amb Infermeres de Catalunya, apostant per un canvi de rumb en la representació del col·lectiu.

Han presentat una candidatura infermera. Era la primera vegada que Infermeres de Catalunya es presentava a aquests centres i les companyes han sabut explicar que el canvi era necessari i que una altra forma de fer sindicalisme i treballar pels drets de les infermeres i infermers dels centres era possible.

El Comitè d’empresa està format per 5 membres. Infermeres de Catalunya ha obtingut 1 delegada. Altres 2 delegades han estat per UGT, 1 per SATSE i 1 per Metges de Catalunya.

Amb la nova incorporació, Infermeres de Catalunya suma 3 delegades als centres d’Atenció Primària de la Mútua de Terrassa.

Donem les gràcies a les companyes d’aquests centres i també de les delegades del CAP Rambla per la seva implicació i entusiasme i les felicitem pels resultats obtinguts. Estem segurs que faran una gran feina durant els propers 4 anys i obren la porta a un nou model de sindicalisme més proper, transparent, honest i participatiu.

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!