agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Infermeres de Catalunya guanyem les eleccions del Comitè d’Empresa del CAP Nord (Consorci Sanitari de l’Anoia)
Publicat el 5 de juny de 2021

Aquesta setmana s’han dut a terme les eleccions sindicals al Comitè d’Empresa al centre de treball d’atenció primària CAP Nord, del Consorsi Sanitari de l’Anoia.

La llista d’Infermeres de Catalunya ha obtingut la totalitat de les delegades de personal que formen el Comitè d’Empresa (5 delegades).

Ha estat tot un èxit de les persones que formen la secció sindical, que està formada per un gran equip d’infermeres, TCAIs i administratives, que s’han unit per defensar els interessos de totes les treballadores i treballadors del centre.

Desitgem molts èxits i encerts al nou Comitè que, de ben segur, començarà a treballar de forma immediata per aconseguir importants fites i grans millores per totes les companyes i companys del Consorci Sanitari de l’Anoia.

Es pot contactar amb els membres de la secció sindical al seu e-mail csa@infermeresdecatalunya.cat.

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!