Infermeres de Catalunya guanyem les eleccions del Comitè d’Empresa del CAP Nord (Consorci Sanitari de l’Anoia)
Publicat el 5 de juny de 2021

Aquesta setmana s’han dut a terme les eleccions sindicals al Comitè d’Empresa al centre de treball d’atenció primària CAP Nord, del Consorsi Sanitari de l’Anoia.

La llista d’Infermeres de Catalunya ha obtingut la totalitat de les delegades de personal que formen el Comitè d’Empresa (5 delegades).

Ha estat tot un èxit de les persones que formen la secció sindical, que està formada per un gran equip d’infermeres, TCAIs i administratives, que s’han unit per defensar els interessos de totes les treballadores i treballadors del centre.

Desitgem molts èxits i encerts al nou Comitè que, de ben segur, començarà a treballar de forma immediata per aconseguir importants fites i grans millores per totes les companyes i companys del Consorci Sanitari de l’Anoia.

Es pot contactar amb els membres de la secció sindical al seu e-mail csa@infermeresdecatalunya.cat.

Et pot interessar

Publicació del llistat provisional de mèrits torn lliure DSI 2018

Publicació del llistat provisional de mèrits torn lliure DSI 2018

S'han publicat els llistats provisionals de mèrits per a les categories d'infermeria i infermeria especialista en obstetrícia i ginecologia. Els llistats es poden consultar a la web: http://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/tipusConvocatoria/TC2/ El termini per...

Denunciat el II Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat

Denunciat el II Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat

Avui, 30 de desembre, el sindicat signant del II Acord, CATAC-CTS IAC, ha denunciat l'Acord de la Mesa de Negociació de Sanitat sobre les condicions de treball del personal de les institucions sanitàries de l'Institut Català de la Salut. També ho va fer UGT fa uns...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't