agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-smt2-live-help

Portal de Suport

m

Portal de Tràmits

agsdix-smt2-person-outline

Àrea d'Afiliada

Infermeres de Catalunya presenta demanda plural contra el SEM pel reconeixement com a indefinits no fixes a 16 professionals
Publicat el 17 de novembre de 2021

El Servei Jurídics d’Infermeres de Catalunya presenta una demanda plural contra el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEMSA) als jutjats socials de Barcelona pel reconeixement com a Indefinits i, subsidiàriament, Indefinits no fixes, a 16 treballadores i treballadors del SEM.

La demanda s’ha presentat a Barcelona i compren personal de diferents centres de treball i categories professionals.

Esperem en breu l’acceptació a tràmit de la demanda i una resolució ràpida del litigi.

Si creus que tu o les teves companyes esteu en la mateixa situació, contacta amb el Servei Jurídic del sindicat. Estudiarà el teu cas i/o el del col·lectiu afectat del teu centre de treball per valorar la situació laboral i determinar si es reuneixen els requisits pel reconeixement de la situació d’indefinit no fix.

Contacta enviant un e-mail a: juridic@infermeresdecatalunya.cat o a través del Servei d’Atenció Integral

Et pot interessar

Eleccions 28 Maig: guia de permisos laborals

Eleccions 28 Maig: guia de permisos laborals

Segons l’ORDRE EMT/111/2023, de 9 de maig, per la qual s’estableixen les instruccions necessàries per a la participació dels treballadors i treballadores en les eleccions locals i al Consell General d’Aran del dia 28 de maig de 2023, aquests són els permisos...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't