agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Infermeres de Catalunya presenta demanda plural contra el SEM pel reconeixement com a indefinits no fixes a 16 professionals
Publicat el 17 de novembre de 2021

El Servei Jurídics d’Infermeres de Catalunya presenta una demanda plural contra el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEMSA) als jutjats socials de Barcelona pel reconeixement com a Indefinits i, subsidiàriament, Indefinits no fixes, a 16 treballadores i treballadors del SEM.

La demanda s’ha presentat a Barcelona i compren personal de diferents centres de treball i categories professionals.

Esperem en breu l’acceptació a tràmit de la demanda i una resolució ràpida del litigi.

Si creus que tu o les teves companyes esteu en la mateixa situació, contacta amb el Servei Jurídic del sindicat. Estudiarà el teu cas i/o el del col·lectiu afectat del teu centre de treball per valorar la situació laboral i determinar si es reuneixen els requisits pel reconeixement de la situació d’indefinit no fix.

Contacta enviant un e-mail a: juridic@infermeresdecatalunya.cat o a través del Servei d’Atenció Integral

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!