Intervenció de Núria Guirado, Secretaria Sectorial d’Atenció Primària, al De boca a orella de Ràdio4.
Publicat el 18 de maig de 2021

El passat 12 de maig, la nostra companya, Núria Guirado, Secretaria de la Sectorial d’Atenció Primària d’Infermeres de Catalunya ha participat a la taula rodona per parlar sobre la situació laboral i professional de les infermeres a Catalunya i del sistema sanitari català.

El nul reconeixement del grau acadèmic de les infermeres a les administracions públiques, la temporalitat i els problemes per accedir a places públiques, una pandèmia que ha tensionat, encara més, un sistema sanitari amb grans dèficits estructurals… això i molts altres temes.

Pots escoltar el programa sencer aquí (taula rodona a partir del minut 12:00).

Et pot interessar

Infermeres de Catalunya donem suport als indults als presos polítics

Infermeres de Catalunya donem suport als indults als presos polítics

Infermeres de Catalunya donem suport als indults que el govern espanyol va concedir ahir als nou presoners polítics tancats a les presons de Lledoners, Wad-Ras i el Puig de les Basses, tot i no ser l’amnistia que s’hauria d’haver aplicat a tots els empresonats i...

La infermera Yolanda Lejardi, nova Directora Gerent de l’ICS

La infermera Yolanda Lejardi, nova Directora Gerent de l’ICS

Només uns dies després del nomenament d’en Josep Maria Argimón com a nou Conseller de Salut, avui s’han conegut els noms de les persones que ocuparan llocs com la Gerència de l’Institut Català de la Salut, la Direcció del CatSalut o la Secretaria de Salut Pública. La...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't