agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Intervenció de Núria Guirado, Secretaria Sectorial d’Atenció Primària, al De boca a orella de Ràdio4.
Publicat el 18 de maig de 2021

El passat 12 de maig, la nostra companya, Núria Guirado, Secretaria de la Sectorial d’Atenció Primària d’Infermeres de Catalunya ha participat a la taula rodona per parlar sobre la situació laboral i professional de les infermeres a Catalunya i del sistema sanitari català.

El nul reconeixement del grau acadèmic de les infermeres a les administracions públiques, la temporalitat i els problemes per accedir a places públiques, una pandèmia que ha tensionat, encara més, un sistema sanitari amb grans dèficits estructurals… això i molts altres temes.

Pots escoltar el programa sencer aquí (taula rodona a partir del minut 12:00).

Et pot interessar

Porta oberta a la fixesa del personal laboral de l’Administració?

Porta oberta a la fixesa del personal laboral de l’Administració?

La sempre controvertida figura de l’indefinit no fix a l’administració no representa una solució vàlida a la temporalitat abusiva al sector públic, sent la fixesa dels llocs de treball una opció més adequada. Breu anàlisi de la recent sentència del Tribunal de...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!