agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

La candidatura d’Atenció Primària de Xarxa Santa Tecla de Tarragona obté 3 delegades al Comitè d’Empresa
Publicat el 2 de març de 2023

Ahir es van dur a terme les eleccions sindicals per al nou Comitè d’Empresa d’Atenció Primària de la Xarxa Santa Tecla de Tarragona. Les infermeres i els infermers del centre es van organitzar per presentar candidatura amb Infermeres de Catalunya, apostant per un canvi de rumb en la representació del col·lectiu.

Gràcies al seu esforç i a una gran campanya, van saber explicar que el canvi era necessari i que una altra forma de fer sindicalisme i treballar pels drets de les infermeres i infermers del centre era possible.

El Comitè d’empresa està format per 13 membres. Infermeres de Catalunya ha obtingut 3 delegades. Ha estat el segon sindicat més votat, per davant de SATSE, CCOO i UGT.

Donem les gràcies a les companyes de l’Atenció Primària de la Xarxa Santa Tecla per la seva implicació i entusiasme i les felicitem pels resultats obtinguts. Estem segurs que faran una gran feina durant els propers 4 anys i obren la porta a un nou model de sindicalisme més proper, transparent, honest i participatiu.

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!