agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

La Mesa Sindical de Sanitat anul·la la seva convocatòria de vaga, però la vaga de sanitat continua vigent pels dies 24 i 25 de gener
Publicat el 21 de gener de 2023

La Mesa Sindical de Sanitat ha decidit desconvocar la vaga que estava prevista per als pròxims 25 i 26 de gener per un possible defecte formal en l’avís de convocatòria a les patronals.

Des d’Infermeres de Catalunya tenim certs dubtes, veient la jurisprudència actual, de què hi hagués motiu per desconvocar-la, però per evitar una possible situació d’inseguretat jurídica per a les treballadores i treballadors, la Mesa Sindical de Sanitat de Catalunya ha decidit fer-ho.

Aquesta desconvocatòria no afecta la vaga convocada per als dies 24 i 25 de gener i que afecta a totes les Infermeres i a tots els treballadors i treballadores de la sanitat pública de Catalunya. Aquesta vaga havia estat convocada legalment per la Intersindical i Infermeres de Catalunya ens hi havíem adherit.

Així doncs, la vaga de sanitat que hi ha per al 24 i 25 de gener continua en marxa!

També es mantenen totes les mobilitzacions que hi ha convocades els dies 24, 25 i 28 de gener.

Et pot interessar

ICS anuncia ampliació de places per al procés d’estabilització

ICS anuncia ampliació de places per al procés d’estabilització

L'ICS ha anunciat l'ampliació amb 4.967 places l'oferta pública en el procés d'estabilització, així com una nova oferta de places provinents de la taxa de reposició. També ha anunciat l'obertura de noves 513 places addicionals en el procés d'oposicions 2018 de la...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!