agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

La Mesa Sindical de Sanitat anul·la la seva convocatòria de vaga, però la vaga de sanitat continua vigent pels dies 24 i 25 de gener
Publicat el 21 de gener de 2023

La Mesa Sindical de Sanitat ha decidit desconvocar la vaga que estava prevista per als pròxims 25 i 26 de gener per un possible defecte formal en l’avís de convocatòria a les patronals.

Des d’Infermeres de Catalunya tenim certs dubtes, veient la jurisprudència actual, de què hi hagués motiu per desconvocar-la, però per evitar una possible situació d’inseguretat jurídica per a les treballadores i treballadors, la Mesa Sindical de Sanitat de Catalunya ha decidit fer-ho.

Aquesta desconvocatòria no afecta la vaga convocada per als dies 24 i 25 de gener i que afecta a totes les Infermeres i a tots els treballadors i treballadores de la sanitat pública de Catalunya. Aquesta vaga havia estat convocada legalment per la Intersindical i Infermeres de Catalunya ens hi havíem adherit.

Així doncs, la vaga de sanitat que hi ha per al 24 i 25 de gener continua en marxa!

També es mantenen totes les mobilitzacions que hi ha convocades els dies 24, 25 i 28 de gener.

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!