agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

La segona prova per a l’accés excepcional al Títol d’especialista en Infermeria Familiar i Comunitària serà el pròxim 26 de novembre
Publicat el 21 de setembre de 2022

El Ministeri d’Universitats ha informat que la data prevista per celebrar la segona prova objectiva per accedir excepcionalment al Títol d’especialista en Infermeria Familiar i Comunitària és el pròxim 26 de novembre.

Tots els detalls sobre la data, hora i lloc de celebració definitius de l’examen es comunicaran i confirmaran mitjançant una nova Resolució al BOE i nota informativa a través de la pàgina web del Ministeri d’Universitats

La prova es farà en format virtual mitjançant la plataforma AvEx de la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED). Les preguntes, igual que en proves objectives anteriors, versaran sobre l’especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària recollides al programa formatiu vigent de l’esmentada especialitat, i seran elaborades per especialistes en aquesta.

El Ministeri d’Universitats també informa que s’obrirà un nou termini d’inscripció per a la participació a la segona convocatòria dels aspirants admesos a la prova objectiva que no es van inscriure per a la primera prova, en una nova plataforma d’inscripció.

Amb data 11 de desembre de 2021, es va celebrar la primera prova objectiva per a l’accés excepcional al Títol d’especialista en Infermeria Familiar i Comunitària, segons el que estableix la disposició transitòria segona del Reial decret 450/2005, de 22 d’abril. De 31.118 aspirants admesos, es van presentar un total de 18.288 professionals.

Consulta aquí la Nota del Ministeri

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!