agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Les afiliades escullen el nou Consell Executiu que gestionarà el sindicat els pròxims 4 anys
Publicat el 23 d'abril de 2024
Getting your Trinity Audio player ready...

Aquest mes d’abril s’ha dut a terme l’Assemblea Ordinària d’Afiliades i el procés d’eleccions del nou Consell Executiu, que ha estat ratificat en l’assemblea.

L’Assemblea va tenir lloc el dijous, 18 d’abril, on la Presidenta del sindicat, Núria Guirado, la Vicepresidenta, Laia Marsal i el Secretari d’Organització, Octavi Rodríguez, van explicar la situació actual de l’organització així com es va exposar l’activitat que s’ha dut a terme durant el 2023 i l’estat actual de comptes i afiliació.

Complint amb el que va indicar la Mesa Electoral del procés d’eleccions al Consell Executiu, les afiliades, a través del procés de vot telemàtic, han decidit aprovar i ratificar el nou Consell Executiu.

En aquesta Assemblea han participat un total de 78 afiliades i el resultat de les votacions han estat:

  • Aprovar la gestió realitzada durant el 2023 amb un 93,59% dels vots.
  • Ratificar la decisió de la Mesa Electoral de proclamar l’única candidatura presentada al Consell Executiu amb un 94,87% dels vots.

Infermeres de Catalunya comença una nova etapa amb un Consell Executiu renovat i ampliat on Laia Marsal estarà al capdavant de l’organització. A més, s’han creat dues noves Vicesecretaries per donar resposta a les necessitats organitzatives del sindicat.

El nou Consell Executiu està format per:

  • Laia Marsal (Presidenta)
  • Àngels Puigvert (Vicepresidenta)
  • Núria Guirado (Secretària d’Acció Sindical)
  • Octavi Rodríguez (Secretari d’Organització)
  • Eva Esteruelas (Vicesecretària d’Acció Sindical)
  • Maica Cazorla (Vicesecretària d’Organització)

Donat que cap afiliada ha presentat candidatura com a Síndica de les Afiliades i seguint el que indiquen els estatuts del sindicat, el Consell Executiu nomenarà una persona afiliada per ocupar aquest càrrec que no pot quedar vacant i que te la missió de garantir els drets de les afiliades i els afiliats a Infermeres de Catalunya.

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!