agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Les eleccions del 12M, les infermeres decidim quin govern volem, quina consellera volem i quin sistema de salut volem!
Publicat el 25 d'abril de 2024
Getting your Trinity Audio player ready...

El pròxim 12 de maig hi ha convocades eleccions al Parlament de Catalunya. Unes eleccions anticipades a causa de la no aprovació dels pressupostos presentats per l’actual Govern.

No és cap casualitat que les infermeres estiguem cridades a les urnes el nostre dia, el Dia Internacional de les Infermeres. Com una de les professions que garanteix la salut de la ciutadania (i la dels votants), tenim molt a dir i decidir sobre el futur del nostre sistema de salut.

Aquestes eleccions són molt importants pel futur del nostre sistema del benestar i el del nostre sistema nacional de salut. Ens trobem en una situació d’extrema delicadesa en l’àmbit de la salut, el sistema sanitari actual està en fallida i les condicions laborals de les treballadores s’han portat al límit. Ja n’hi ha prou de mantenir un sistema ineficaç que propicia la fuga de professionals i en què, any rere any, empitjoren els indicadors de satisfacció de la població en salut.

El sindicat Infermeres de Catalunya fa una crida als diferents grups parlamentaris que presentin candidatura en aquestes eleccions a tenir en compte les demandes que les infermeres del sistema de salut pública fa anys que reivindiquem. Unes reivindicacions tant per la millora del sistema de salut i l’atenció a la ciutadania com per la millora de les condicions laborals i professionals de les persones que hi treballem i que som, realment, les que hem de vetllar per oferir la millor atenció a la població.

Per això, demanem que tinguin en compte les demandes de les infermeres: un sistema 100% públic i de qualitat, unes condicions laborals dignes, conciliació de la vida professional i familiar, reconeixement del que fem i del que som…

Els programes electorals que reflecteixin aquestes reivindicacions oferiran la possibilitat de treballar per un sistema de qualitat i orientat a les necessitats reals de la població.

Infermeres de Catalunya tenim la certesa que garantint uns serveis públics de qualitat s’estableix la base per poder progressar com a societat i com a país.

Consulta el document complet que hem adreçat als grups parlamentaris aquí:

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!