Les treballadores del Consorci Sanitari de l’Anoia constitueixen secció sindical d’Infermeres de Catalunya
Publicat el 4 de maig de 2021

Les treballadores del Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA), concretament, el centre CAP Nord, han constituït la secció sindical d’Infermeres de Catalunya.

El CSA és un consorci públic que engloba els centres de treball: CAP Nord, Hospital d’Igualada i els centres d’Atenció i Seguiment a les Addiccions i els d’Atenció a la salut mental adult i infantil.

L’entrada del sindicat és una oportunitat per gaudir d’una nova representació de les infermeres i la resta de professionals que hi treballen. Ara tenen a l’abast tots els serveis que oferim a totes les afiliades, associades i delegades sindicals per tal de dur a terme una representació moderna, actual i fresca. Sense dependències de cap mena i amb total llibertat i independència.

Desitgem molts encerts a les delegades i delegats sindicals i a totes les infermeres i professionals del Consorci Sanitari de l’Anoia.

Et pot interessar

Infermeres de Catalunya donem suport als indults als presos polítics

Infermeres de Catalunya donem suport als indults als presos polítics

Infermeres de Catalunya donem suport als indults que el govern espanyol va concedir ahir als nou presoners polítics tancats a les presons de Lledoners, Wad-Ras i el Puig de les Basses, tot i no ser l’amnistia que s’hauria d’haver aplicat a tots els empresonats i...

La infermera Yolanda Lejardi, nova Directora Gerent de l’ICS

La infermera Yolanda Lejardi, nova Directora Gerent de l’ICS

Només uns dies després del nomenament d’en Josep Maria Argimón com a nou Conseller de Salut, avui s’han conegut els noms de les persones que ocuparan llocs com la Gerència de l’Institut Català de la Salut, la Direcció del CatSalut o la Secretaria de Salut Pública. La...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't