agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Les treballadores del Consorci Sanitari de l’Anoia constitueixen secció sindical d’Infermeres de Catalunya
Publicat el 4 de maig de 2021

Les treballadores del Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA), concretament, el centre CAP Nord, han constituït la secció sindical d’Infermeres de Catalunya.

El CSA és un consorci públic que engloba els centres de treball: CAP Nord, Hospital d’Igualada i els centres d’Atenció i Seguiment a les Addiccions i els d’Atenció a la salut mental adult i infantil.

L’entrada del sindicat és una oportunitat per gaudir d’una nova representació de les infermeres i la resta de professionals que hi treballen. Ara tenen a l’abast tots els serveis que oferim a totes les afiliades, associades i delegades sindicals per tal de dur a terme una representació moderna, actual i fresca. Sense dependències de cap mena i amb total llibertat i independència.

Desitgem molts encerts a les delegades i delegats sindicals i a totes les infermeres i professionals del Consorci Sanitari de l’Anoia.

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!