agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Les treballadores i treballadors de l’Hospital Vall d’Hebrón creen la secció sindical d’Infermeres de Catalunya
Publicat el 20 de novembre de 2022

Les treballadores i treballadors de l’Hospital Vall d’Hebrón, un dels hospitals més grans i que compta amb 9.000 professionals treballant, s’ha organitzat i ha creat la secció sindical d’Infermeres de Catalunya. Una secció que comença amb moltes ganes de treballar pels drets laborals, professionals i socials de les infermeres i els professionals del centre.

L’entrada del sindicat és una oportunitat per gaudir d’una nova representació de les infermeres i la resta de professionals que hi treballen. Ara tenen a l’abast tots els serveis que oferim a totes les afiliades i delegades sindicals per tal de dur a terme una representació moderna, actual i fresca. Sense deutes de cap mena i amb total llibertat i independència.

Desitgem molts encerts a les delegades i delegats sindicals i a totes les infermeres i professionals de l’Hospital Vall d’Hebrón.

Els pots conèixer al seu nou espai: https://espais.infermeresdecatalunya.cat/s/vallhebron

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!