agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

L’ICS descompta 500 euros de les DPO del 2023 a les infermeres i llevadores
Publicat el 29 de febrer de 2024
Getting your Trinity Audio player ready...

Aquesta setmana s’han publicat els resultats de les direccions per objectius (DPO) del 2023 en les quals hem pogut observar que s’ha aplicat la mesura mencionada al III acord de l’ICS on 500€ d’aquestes passaven a ser fixes.

Infermeres de Catalunya estem gestionant amb els nostres serveis jurídics aquesta aplicació, i també hem fet arribar la consulta al Director de Persones de l’ICS, Xavier Saballs, demanant una explicació. Segons la seva resposta, els serveis jurídics del sindicat estudiaran la possibilitat d’iniciar accions judicials.

Reclamem que aquesta aplicació del III conveni de l’ICS, que es va aprovar a finals del 2023, sigui proporcional a aquestes DPO, ja que, per altra banda, les millores econòmiques aprovades per les infermeres no es veuen reflectides en el salari actual.

Recomanem a les infermeres i llevadores que puguin fer les al·legacions pertinents tenint en compte la data límit, i us facilitarem la informació actualitzada al respecte tan bon punt en disposem.

Aquí es pot descarregar el document per presentar al·legacions a les DPO 2023:
https://espais.infermeresdecatalunya.cat/file/file/download?guid=8e905683-137e-4721-8cd4-34a814a05c21&hash_sha1=3ee8a72c

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!