agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Més enllà de categories i colors, totes hem d’anar unides per reivindicar els nostres drets: el 7/11 manifestació al CatSalut
Publicat el 29 d'octubre de 2023
Getting your Trinity Audio player ready...

El passat divendres 27, Infermeres de Catalunya vam convocar una concentració davant de l’ICS per expressar el nostre malestar davant la gestió que s’està fent del procés d’estabilització.

Estem molt agraïts al centenar de persones que es van sumar a aquesta concentració, sabem la dificultat de coordinar feina, família i responsabilitats amb tan poc marge, considerem que era important iniciar accions aviat i evidenciar el malestar des del principi i començar accions al més aviat possible.

Considerem que la convocatòria va ser un èxit, ja que ens va donar la possibilitat de reunir-nos d’urgència amb el Sr. Saballs, que no havia respost a les nostres peticions formals. Aquest èxit no hauria estat possible sense SOM Intersindical i SAE, sindicats que, com nosaltres, entenen que la lluita és conjunta i cal remar plegats per tots els treballadors, no només pels nostres i deixant de banda interessos particulars.

En els darrers dies, altres sindicats han manifestat per grups de WhatsApp, Telegram i altres xarxes, el seu desig d’organitzar altres mobilitzacions pel pròxim 7 de novembre.

Infermeres de Catalunya tenim molt clar que la defensa dels treballadors passa per sobre de qualsevol interès partidista del sindicat, i per això comuniquem que tots els sindicats ens trobaran al seu costat en qualsevol reivindicació en favor dels drets dels treballadors.

Per això, manifestem la nostra adhesió a les accions sindicals que s’organitzin pel pròxim dia 7, sigui qui sigui el convocant.

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!