agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-smt2-live-help

Portal de Suport

m

Portal de Tràmits

agsdix-smt2-person-outline

Àrea d'Afiliada

Metges de Catalunya torna a menystenir la resta de professionals de la salut
Publicat el 18 de maig de 2023

El sindicat Metges de Catalunya torna a engegar una campanya per a invalidar la professionalitat de la resta de col·lectius professionals, sense fer autocrítica, donant a entendre que és garantia de qualitat assistencial ser atès per un metge o metgessa per sobre de qualsevol professional sanitari.

Actualment, són les infermeres -amb la col·laboració dels companys d’unitat d’atenció a la ciutadania i altres professionals- qui sostenen els contingents de població assignada.

Des de Metges de Catalunya es demana que metges i metgesses es facin càrrec del seguiment dels pacients crònics com a únics garants de la salut d’aquesta població usant el terme “eficiència” i sol·licitant novament millores per metges i metgesses sense tenir en compte la resta de professionals sanitaris.

Des d’Infermeres de Catalunya defensem un canvi de model sanitari obert a tots els professionals i centrat en la persona, no en el metge, i apostem per un model basat a donar la millor resposta a les necessitats de la ciutadania. Defensem i creiem en un sistema interdisciplinari en què tots els professionals tenen el mateix pes oferint el millor enfocament professional, segons el moment i necessitat de la persona.

La manca de professionals ens afecta a tots i en tots els àmbits, cosa que ens preocupa, però estem fartes d’haver d’aguantar totes aquestes mostres de menyspreu constants com si la sanitat s’aguantés sols per un col·lectiu.

Des del sindicat Infermeres de Catalunya ens mostrarem sempre contundents i fermes davant de qualsevol mostra de menyspreu cap a les infermeres i recolzarem qualsevol iniciativa de cohesió i millora del sistema sanitari que alhora impliqui millores pels professionals de la salut.

Et pot interessar

Eleccions 28 Maig: guia de permisos laborals

Eleccions 28 Maig: guia de permisos laborals

Segons l’ORDRE EMT/111/2023, de 9 de maig, per la qual s’estableixen les instruccions necessàries per a la participació dels treballadors i treballadores en les eleccions locals i al Consell General d’Aran del dia 28 de maig de 2023, aquests són els permisos...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't