agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Participa a l’estudi sobre els problemes de salut mental i la intenció d’abandonar la professió entre les infermeres de Catalunya
Publicat el 18 de novembre de 2022

Des del departament d’infermeria de la UAB s’està duent a terme un estudi en col·laboració amb la Universidad Pública de Navarra. Es tracta d’un estudi que ha tingut molt ressò a Navarra i que demostra l’elevada prevalença de problemes de salut mental i intenció d’abandonament de la professió entre les infermeres després de la COVID-19. Fruit d’aquesta col·laboració es replicarà l’estudi a tota Catalunya.

Si ets infermera/infermer, participa a l’estudi per a poder tenir una mostra representativa a Catalunya. Accedeix aquí per omplir l’enquesta:

https://www.encuestafacil.com/respweb/cuestionarios.aspx?EID=2852148

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!