agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Participació en l’estudi per conèixer la precarietat laboral de les infermeres de Catalunya
Publicat el 8 de març de 2022

Infermeres de Catalunya col·labora en l’estudi DIMCOM, que està duent a terme un equip d’investigadors del Departament d’Antropologia Social de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i que és finançat pel Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

La investigació estudia l’impacte de condicions laborals precàries en les dimensions socials, emocionals i ideològiques de les persones afectades. Volem saber de quina manera els llocs de treball i les situacions precàries impacten en les relacions socials i emocionals de les persones, així com si la participació comunitària pot ajudar al benestar d’aquestes. La investigació la dirigeixen el Dr. Hugo Valenzuela i la Dra. Miranda J. Lubbers.

Des del sindicat Infermeres de Catalunya donem suport a l’estudi donat el gran interès que tenim, som a sindicat professional, en conèixer la situació real i actual de l’afectació de la precarietat laboral en el col·lectiu d’infermeres i infermers de Catalunya i com aquesta afecta la seva vida personal.


Participa en l’estudi

Infermeres de Catalunya participem amb la difusió de l’estudi entre les infermeres per incentivar la participació en aquest, així com qualsevol suport que ens sigui reclamant per part de l’equip investigador.

Busquem infermeres i infermers per entrevistar de manera anònima sobre aquesta qüestió. L’entrevista dura aproximadament 2 hores i tracta sobre el treball i la trajectòria laboral, les interaccions socials, la participació en entitats i com les circumstàncies laborals influeixen en la vida quotidiana.

Descarrega aquí el document amb tota la informació sobre l’estudi

Fes clic aquí per apuntar-te per participar en l’estudi (places limitades)

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!