Pateixes violència mascliste o de gènere? T’ajudem!
Publicat el 7 de març de 2020

Si pateixes o coneixes algú que estigui patint qualsevol classe de violència masclista o de gènere, Infermeres de Catalunya posem a la teva disposició el nostre Servei d’Assistència Jurídica per tal d’assessorar-te de forma gratuïta.

No estàs sola! No estàs sol! Infermeres de Catalunya lluitem per millorar les condicions laborals, professionals i socials de les infermeres i els infermers de Catalunya, i això també implica vetllar per les persones en situació de vulnerabilitat per tal que puguin accedir a tots els recursos del sindicat per fer front a aquesta la situació.

El nostre sistema de Denúncia anònima permet que qualsevol persona pugui posar en coneixement del sindicat aquests fets de forma totalment confidencial i contactar amb els nostres advocats per exposar la situació i poder concertar una cita privada per assessorar sobre els passos a seguir.

Infermeres de Catalunya ajudarà en una defensa civil davant situacions derivades de la violència de gènere.

 

Formes de contacte:

Et pot interessar

La infermera Yolanda Lejardi, nova Directora Gerent de l’ICS

La infermera Yolanda Lejardi, nova Directora Gerent de l’ICS

Només uns dies després del nomenament d’en Josep Maria Argimón com a nou Conseller de Salut, avui s’han conegut els noms de les persones que ocuparan llocs com la Gerència de l’Institut Català de la Salut, la Direcció del CatSalut o la Secretaria de Salut Pública. La...

8M, Feliç Dia de la Dona!

8M, Feliç Dia de la Dona!

Aquest 8 de març, Infermeres de Catalunya  tornem a sortir al carrer per defensar els drets de les dones i totes les  formes d’identitat sexual i de gènere.   Sortim per a exigir no ser discriminades mai més per motius sexistes, culturals...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't