agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Pateixes violència mascliste o de gènere? T’ajudem!
Publicat el 7 de març de 2020

Si pateixes o coneixes algú que estigui patint qualsevol classe de violència masclista o de gènere, Infermeres de Catalunya posem a la teva disposició el nostre Servei d’Assistència Jurídica per tal d’assessorar-te de forma gratuïta.

No estàs sola! No estàs sol! Infermeres de Catalunya lluitem per millorar les condicions laborals, professionals i socials de les infermeres i els infermers de Catalunya, i això també implica vetllar per les persones en situació de vulnerabilitat per tal que puguin accedir a tots els recursos del sindicat per fer front a aquesta la situació.

El nostre sistema de Denúncia anònima permet que qualsevol persona pugui posar en coneixement del sindicat aquests fets de forma totalment confidencial i contactar amb els nostres advocats per exposar la situació i poder concertar una cita privada per assessorar sobre els passos a seguir.

Infermeres de Catalunya ajudarà en una defensa civil davant situacions derivades de la violència de gènere.

 

Formes de contacte:

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!