agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

El procés d'emissió

El procés d'emissió del certificat ID.ICat és ràpid i senzill. Llegeix atentament les indicacions que et facilitem en aquesta pàgina.

agsdix-fas fa-passport

Petició i pujada de documentació

Puja el teu DNI/NIE i la teva foto tal com es detalla a continuació. Impresindible per poder identificar-te correctament.

agsdix-smt1-fiber-pin

Generació del certificat

Rebràs un primer e-mail per a generar el teu certificat on hauràs d'introduir el codi que rebràs per SMS al teu mòbil i crear el PIN per al teu certificat.

agsdix-fas fa-cloud-download-alt

Descàrrega del certificat

Rebràs un segon e-mail per a descarregar el teu certificat digital ID.ICat. La descàrrega l'has de fer des del teu ordinador, no des del mòbil. Només podràs descarregar el certificat una vegada. No el perdis!

Important

Els e-mails que rebràs per a la creació del teu certificat digiral ID.ICat s'enviaran a l'adreça d'e-mail que hagis indicat en el procés de sol·licitud. Aquests e-mails provindran de Uanataca, l'autoritat que emet els certificats junt amb Infermeres de Catalunya.

Documentació que has d'aportar

Per a poder emetre el teu certificat digital cal que pugis la següent documentació durant el procés. Només els DNI/NIE són vàlids per identificar-te. Aquests han de ser amb fotografia i s'han de veure clarament. La mida màxima de cada document és de 2MB.

Anvers del DNI/NIE

Puja una foto o captura de l'anvers del teu DNI/NIE. La imatge ha de ser nítida i s'ha de veure clarament tot el document. Els passaports no són vàlids.

Revers del DNI/NIE

Puja una foto o captura del revers del teu DNI/NIE. La imatge ha de ser nítida i s'ha de veure clarament tot el document.

Fotogradia amb DNI/NIE

Puja una foto selfie amb el teu DNI/NIE sota la barbeta. La foto ha de ser del mateix dia en què facis la petició.

Amb la sol·licitud del certificat ID.Cat, acceptes la Política de Protecció de Dades d'Infermeres de Catalunya i les condicions d'ús del certificat (les podràs consultar durant el procés de petició).

Tingues en compte que Infermeres de Catalunya emetrem el certificat digital i tu seràs responsable del bon ús d'aquest. No donem suport tècnic en l'ús del certificat.

Si tens dubtes sobre el seu ús o com instal·lar-lo, consulta el Portal de Suport.

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!