Arran de la situació que s’està vivint a Catalunya i concretament en relació amb la possible inhabilitació del President de la Generalitat de Catalunya, des d’Infermeres de Catalunya volem deixar clar que sempre hem defensat, defensem i defensarem:

El dret a la llibertat d’expressió. Els drets de les minories a autogestionar-se i a determinar com volen viure el seu futur.

El dret a la no discriminació per motius d’origen, sexe, raça, ideologia o religió.

El dret a una justícia amb garanties reals d’imparcialitat.

El dret a defensar qualsevol postulat polític sense perillar les llibertats, el respecte a la persona i a les comunitats.

El dret de les persones a viure verdaderament en una democràcia.

Per això entenem que, a través de la possible inhabilitació del MHP Quim Torra, el que s’està perseguint és a tots aquells que senten i pensen diferent de l’autoritarisme de les institucions i òrgans de govern Espanyol. A tots aquells que es revelen com a única eina per fer front aquest atac impúdic a les nostres institucions i, a través d’aquestes, dels nostres drets i llibertats com a ciutadanes i ciutadans europeus i en defensa del legítim dret a l’autodeterminació dels Països Catalans.

 

 

Afiliar-se  o  Associar-se?
Si ets infermera, et pots afiliar. Si tens un altre perfil professional de salut, et pots associar al sindicat. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
TCAI, TES, fisioterapeutes, metges, tècnics sanitaris de grau mig i superior.
X
X