Posicionament en la defensa de les institucions de Catalunya
Publicat el 21 de setembre de 2020

Arran de la situació que s’està vivint a Catalunya i concretament en relació amb la possible inhabilitació del President de la Generalitat de Catalunya, des d’Infermeres de Catalunya volem deixar clar que sempre hem defensat, defensem i defensarem:

El dret a la llibertat d’expressió. Els drets de les minories a autogestionar-se i a determinar com volen viure el seu futur.

El dret a la no discriminació per motius d’origen, sexe, raça, ideologia o religió.

El dret a una justícia amb garanties reals d’imparcialitat.

El dret a defensar qualsevol postulat polític sense perillar les llibertats, el respecte a la persona i a les comunitats.

El dret de les persones a viure verdaderament en una democràcia.

Per això entenem que, a través de la possible inhabilitació del MHP Quim Torra, el que s’està perseguint és a tots aquells que senten i pensen diferent de l’autoritarisme de les institucions i òrgans de govern Espanyol. A tots aquells que es revelen com a única eina per fer front aquest atac impúdic a les nostres institucions i, a través d’aquestes, dels nostres drets i llibertats com a ciutadanes i ciutadans europeus i en defensa del legítim dret a l’autodeterminació dels Països Catalans.

 

 

Et pot interessar

Infermeres de Catalunya donem suport als indults als presos polítics

Infermeres de Catalunya donem suport als indults als presos polítics

Infermeres de Catalunya donem suport als indults que el govern espanyol va concedir ahir als nou presoners polítics tancats a les presons de Lledoners, Wad-Ras i el Puig de les Basses, tot i no ser l’amnistia que s’hauria d’haver aplicat a tots els empresonats i...

La infermera Yolanda Lejardi, nova Directora Gerent de l’ICS

La infermera Yolanda Lejardi, nova Directora Gerent de l’ICS

Només uns dies després del nomenament d’en Josep Maria Argimón com a nou Conseller de Salut, avui s’han conegut els noms de les persones que ocuparan llocs com la Gerència de l’Institut Català de la Salut, la Direcció del CatSalut o la Secretaria de Salut Pública. La...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't