agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-smt2-live-help

Portal de Suport

m

Portal de Tràmits

agsdix-smt2-person-outline

Àrea d'Afiliada

Posicionament en la defensa de les institucions de Catalunya
Publicat el 21 de setembre de 2020

Arran de la situació que s’està vivint a Catalunya i concretament en relació amb la possible inhabilitació del President de la Generalitat de Catalunya, des d’Infermeres de Catalunya volem deixar clar que sempre hem defensat, defensem i defensarem:

El dret a la llibertat d’expressió. Els drets de les minories a autogestionar-se i a determinar com volen viure el seu futur.

El dret a la no discriminació per motius d’origen, sexe, raça, ideologia o religió.

El dret a una justícia amb garanties reals d’imparcialitat.

El dret a defensar qualsevol postulat polític sense perillar les llibertats, el respecte a la persona i a les comunitats.

El dret de les persones a viure verdaderament en una democràcia.

Per això entenem que, a través de la possible inhabilitació del MHP Quim Torra, el que s’està perseguint és a tots aquells que senten i pensen diferent de l’autoritarisme de les institucions i òrgans de govern Espanyol. A tots aquells que es revelen com a única eina per fer front aquest atac impúdic a les nostres institucions i, a través d’aquestes, dels nostres drets i llibertats com a ciutadanes i ciutadans europeus i en defensa del legítim dret a l’autodeterminació dels Països Catalans.

 

 

Et pot interessar

Eleccions 28 Maig: guia de permisos laborals

Eleccions 28 Maig: guia de permisos laborals

Segons l’ORDRE EMT/111/2023, de 9 de maig, per la qual s’estableixen les instruccions necessàries per a la participació dels treballadors i treballadores en les eleccions locals i al Consell General d’Aran del dia 28 de maig de 2023, aquests són els permisos...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't