agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Posicionament en la defensa de les institucions de Catalunya
Publicat el 21 de setembre de 2020

Arran de la situació que s’està vivint a Catalunya i concretament en relació amb la possible inhabilitació del President de la Generalitat de Catalunya, des d’Infermeres de Catalunya volem deixar clar que sempre hem defensat, defensem i defensarem:

El dret a la llibertat d’expressió. Els drets de les minories a autogestionar-se i a determinar com volen viure el seu futur.

El dret a la no discriminació per motius d’origen, sexe, raça, ideologia o religió.

El dret a una justícia amb garanties reals d’imparcialitat.

El dret a defensar qualsevol postulat polític sense perillar les llibertats, el respecte a la persona i a les comunitats.

El dret de les persones a viure verdaderament en una democràcia.

Per això entenem que, a través de la possible inhabilitació del MHP Quim Torra, el que s’està perseguint és a tots aquells que senten i pensen diferent de l’autoritarisme de les institucions i òrgans de govern Espanyol. A tots aquells que es revelen com a única eina per fer front aquest atac impúdic a les nostres institucions i, a través d’aquestes, dels nostres drets i llibertats com a ciutadanes i ciutadans europeus i en defensa del legítim dret a l’autodeterminació dels Països Catalans.

 

 

Et pot interessar

Porta oberta a la fixesa del personal laboral de l’Administració?

Porta oberta a la fixesa del personal laboral de l’Administració?

La sempre controvertida figura de l’indefinit no fix a l’administració no representa una solució vàlida a la temporalitat abusiva al sector públic, sent la fixesa dels llocs de treball una opció més adequada. Breu anàlisi de la recent sentència del Tribunal de...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!