Arran les informacions aparegudes en què tres infermeres -segons ha informat el Secretari de Salut Pública- haurien convidat als seus familiars per vacunar-los de la COVID-19, durant les seves tasques de vacunació a una residència de discapacitats a Terres de l’Ebre, Infermeres de Catalunya manifestem, que en el supòsit que la investigació iniciada corrobori aquests fets, condemnem qualsevol actitud que s’allunyi de la bona praxi.

Volem deixar clar que les males pràctiques que hagin pogut cometre aquestes tres infermeres, si es confirma, no poden eclipsar la feina que, amb professionalitat i responsabilitat, està fent la resta d’infermeres a Catalunya, tant en aquesta campanya de vacunació com durant tota la pandèmia.

Són moltes les infermeres que, junt amb la resta de professionals del nostre sistema de salut, segueixen bolcades i donant el màxim de si mateixes per oferir la millor atenció possible a la població de Catalunya.

Afiliar-se  o  Associar-se?
Si ets infermera, et pots afiliar. Si tens un altre perfil professional de salut, et pots associar al sindicat. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
TCAI, TES, fisioterapeutes, metges, tècnics sanitaris de grau mig i superior.
X
X