agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Posicionament sobre la presumpta irregularitat per part de tres infermeres durant la vacunació en un centre residencial
Publicat el 13 de gener de 2021

Arran les informacions aparegudes en què tres infermeres -segons ha informat el Secretari de Salut Pública- haurien convidat als seus familiars per vacunar-los de la COVID-19, durant les seves tasques de vacunació a una residència de discapacitats a Terres de l’Ebre, Infermeres de Catalunya manifestem, que en el supòsit que la investigació iniciada corrobori aquests fets, condemnem qualsevol actitud que s’allunyi de la bona praxi.

Volem deixar clar que les males pràctiques que hagin pogut cometre aquestes tres infermeres, si es confirma, no poden eclipsar la feina que, amb professionalitat i responsabilitat, està fent la resta d’infermeres a Catalunya, tant en aquesta campanya de vacunació com durant tota la pandèmia.

Són moltes les infermeres que, junt amb la resta de professionals del nostre sistema de salut, segueixen bolcades i donant el màxim de si mateixes per oferir la millor atenció possible a la població de Catalunya.

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!