agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-smt2-live-help

Portal de Suport

m

Portal de Tràmits

agsdix-smt2-person-outline

Àrea d'Afiliada

Presentem denúncia davant la Mesa Electoral per un presumpte ús fraudulent de signatures per part del sindicat SATSE a la seva llista
Publicat el 24 de març de 2023

Infermeres de Catalunya hem tingut coneixement, de forma directa per part de diferents persones que informen que, en veure el seu nom a la llista de la candidatura del sindicat SATSE de la Gerència Territorial d’Atenció Primària de la Metropolitana Nord, desconeixen el motiu pel qual hi consta el seu nom.

Ens indiquen que no han signat ni donat el seu consentiment en cap moment per estar a la llista de la candidatura, per tant, no han signat el document de candidatura 6.4, requisit imprescindible per poder incloure a una persona en aquesta llista i demostrar la seva voluntat de ser-hi.

Per aquest motiu, i donat que tenim raons per creure que pot haver passat el mateix amb altres persones de la mateixa llista de candidatura, hem posat en coneixement de la Mesa Electoral Coordinadora corresponent aquests fets tant greus i que poden suposar un presumpte delicte penal.

Hem demanat a la Mesa Electoral que verifiqui l’autenticitat de les signatures de les llistes inicialment presentades, tot contactant amb les persones que indiquen que en cap moment han signat, així com procedeixin a denunciar davant les autoritats oportunes la possible comissió d’uns fets potencialment constitutius d’il·lícit penal.

Et pot interessar

Eleccions 28 Maig: guia de permisos laborals

Eleccions 28 Maig: guia de permisos laborals

Segons l’ORDRE EMT/111/2023, de 9 de maig, per la qual s’estableixen les instruccions necessàries per a la participació dels treballadors i treballadores en les eleccions locals i al Consell General d’Aran del dia 28 de maig de 2023, aquests són els permisos...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't