agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Presentem denúncia davant la Mesa Electoral per un presumpte ús fraudulent de signatures per part del sindicat SATSE a la seva llista
Publicat el 24 de març de 2023

Infermeres de Catalunya hem tingut coneixement, de forma directa per part de diferents persones que informen que, en veure el seu nom a la llista de la candidatura del sindicat SATSE de la Gerència Territorial d’Atenció Primària de la Metropolitana Nord, desconeixen el motiu pel qual hi consta el seu nom.

Ens indiquen que no han signat ni donat el seu consentiment en cap moment per estar a la llista de la candidatura, per tant, no han signat el document de candidatura 6.4, requisit imprescindible per poder incloure a una persona en aquesta llista i demostrar la seva voluntat de ser-hi.

Per aquest motiu, i donat que tenim raons per creure que pot haver passat el mateix amb altres persones de la mateixa llista de candidatura, hem posat en coneixement de la Mesa Electoral Coordinadora corresponent aquests fets tant greus i que poden suposar un presumpte delicte penal.

Hem demanat a la Mesa Electoral que verifiqui l’autenticitat de les signatures de les llistes inicialment presentades, tot contactant amb les persones que indiquen que en cap moment han signat, així com procedeixin a denunciar davant les autoritats oportunes la possible comissió d’uns fets potencialment constitutius d’il·lícit penal.

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!