agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Processos legals

Des dels Serveis Jurídics d'Infermeres de Catalunya realitzem campanyes per a diferents processos de reclamació de drets. Aquestes reclamacions es sustenten en sentències prèvies o legislació vigent.

agsdix-smc-shopping-list-1

Processos i campanyes actives

Pots acollir-te a algún dels processos que duem a terme per poder presentar reclamacions de drets que vegis vulnerats al teu lloc de treball. Alguns processos només estan disponibles per a les afiliades a Infermeres de Catalunya.

Reclamació retribució guàrdies a la nòmina de vacances

La Directiva 2003/88 de la Unió Europea, aplicada per diferents sentències del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) indica que la retribució del període de descans (vacances) ha de comprendre tots els conceptes que perceb de forma habitual i periòdica la persona treballadora.

Si la teva empresa no t'està pagant l'import del complement de les guàrdies que si cobres durant la resta de l'any, ho pots reclamar ja que tens dret a cobrar-lo, també, en la nòmina de les vacances. Tens dret a cobrar un import mitjà calculat en funció del que has cobrat la resta de mesos de l'any en aquest concepte.

40 €

100 €

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!