agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Publicació del llistat provisional de mèrits torn lliure DSI 2018
Publicat el 11 de gener de 2022

S’han publicat els llistats provisionals de mèrits per a les categories d’infermeria i infermeria especialista en obstetrícia i ginecologia. Els llistats es poden consultar a la web:

http://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/tipusConvocatoria/TC2/

El termini per presentar les al·legacions que es considerin oportunes, els aspirants disposen de 15 dies hàbils (no compten festius ni caps de setmana), des del 24 de gener fins al dia 11 de febrer (ambdós inclosos).

Els mèrits valorats es poden revisar accedint al SGRH a “Les meves inscripcions” dins de:

Selecció i provisió > Convocatòries de selecció > Les meves inscripcions > Puntuació de mèrits

Aquí pots descarregar el document model (web de l’ICS) per a les al·legacions:

http://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/fitxer/30428

La documentació s’ha d’adreçar a la Unitat de Selecció i Provisió del Centre Corporatiu (Gran Via de les Corts catalanes 587, 08007 Barcelona). També es pot presentar a qualsevol de les gerències territorials, institucions hospitalàries i direccions d’atenció primària de l’ICS i en qualsevol registre, d’acord amb l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

Si ets afiliada i necessites ajuda, contacta amb nosaltres o envia’ns una consulta a través del Portal de Suport (atencio.infermeresdecatalunya.cat).

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!