agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Publicat al BOE la convocatòria de 2a prova per a l’accés excepcional al Títol d’especialista en Infermeria Familiar i Comunitària: 26 de novembre
Publicat el 28 d'octubre de 2022

Avui s’ha publicat al BOE la convocatòria per a la segona prova per a l’accés excepcional al Títol d’especialista en IFIC (descarrega el BOE aquí).

Tota la informació sobre el procés, així com la presentació de les sol·licituds d’inscripció i documentació es farà a través de la pàgina web del Ministeri d’Universitats.

El plaç de presentació de sol·licituds d’inscripció serà de 20 dies naturals a partir del dia següent a la publicació del BOE, és a dir, a partir de demà 29 d’octubre.

Només podran realitzar la inscripció a la segona prova aquelles persones aspirants que surtin al llistat de persones admeses.

La data de la prova és el pròxim 26 de novembre de 2022.

La relació dels aspirants, amb indicació de l’hora per efectuar la prova, es comunicarà a través de nota informativa a la pàgina web del Ministeri d’Universitats.

Les persones aspirants que no es presentin a la data i hora indicades per la segona prova, no disposaran de possibilitat de repetir-la.

La prova es farà en format virtual mitjançant la plataforma AvEx de la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED). Les preguntes, igual que en proves objectives anteriors, versaran sobre l’especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària recollides al programa formatiu vigent de l’esmentada especialitat, i seran elaborades per especialistes en aquesta.

Amb data 11 de desembre de 2021, es va celebrar la primera prova objectiva per a l’accés excepcional al Títol d’especialista en Infermeria Familiar i Comunitària, segons el que estableix la disposició transitòria segona del Reial decret 450/2005, de 22 d’abril. De 31.118 aspirants admesos, es van presentar un total de 18.288 professionals.

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!