agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Publicat el llistat provisional de la baremació de les oposicions de l’ICS 2018
Publicat el 24 de gener de 2022

L’Institut Català de la Salut (ICS) ha publicat la diligència on anuncia el llistat provisional de la valoració de mèrits aportats per les persones aspirants que han superat el concurs d’oposició de la convocatòria per a infermeres i infermers “DSI-LLIURE-2018”.

Consulta la diligència aquí

Des del dia 24 de gener fins al 11 de febrer, ambdós inclosos, s’obre un període per tal de formular les al·legacions oportunes, utilitzant el model publicat al lloc web de l’ICS, i es poden presentar en qualsevol dels registres que consten en l’annex 5 (registres S@rcat) de la diligència.

Descarrega el model d’al·legacions aquí

Envia les teves al·legacions telemàticament

Recorda que també pots registrar telemàticament les teves al·legacions a través del Sistema de Registre Electrònic de la Generalitat de Catalunya, adreçant-ho a la Unitat de Selecció i Provisió del Centre Corporatiu (Gran Via de les Corts catalanes 587, 08007 Barcelona), d’acord amb l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

Per fer-ho caldrà que disposis de certificat digital per poder identificar-te telemàticament. Pots obtenir el teu certificat digital amb Infermeres de Catalunya en 24 hores.

Més informació sobre ID.ICat

Si ets afiliada i necessites suport, contacta amb nosaltres a través del Portal de Suport (atencio.infermeresdecatalunya.cat).

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!