Publiquem l’app “AmbTU” per acostar el sindicat a totes les professionals, siguin o no afiliades.
Publicat el 2 de novembre de 2020

Infermeres de Catalunya llancem la nova aplicació AmbTU per estar al costat de totes i tots els professionals de la salut, siguin o no afiliades al sindicat.

A través de l’app les usuàries i els usuaris es poden mantenir informats amb les notícies i publicacions, rebre comunicacions i notificacions d’interès,  consultar l’agenda d’esdeveniments del sindicat o accedir al Club de Descomptes. També es pot accedir als serveis d’assessorament jurídic i consultar la gran base documental per resoldre dubtes de temàtica legal i laboral.

També es pot accedir a:

  • Servei d’Atenció Integral (suport i assessorament)
  • Consultes jurídiques on-line
  • Club de descomptes (Club Infermeres)
  • Sistema de cita prèvia (per demanar hora)
  • Plataforma de participació Decidim
  • Sistema electrònic de denúncia
  • InfermeresTV
  • i molt més!

L’app AmbTU és gratuïta i està disponible per les plataformes iOS i Android. Per instal·lar-la cal cercar “AmbTU” als diferents app stores o visitar la web ambtu.infermeresdecatalunya.cat des del mòbil.

 

Et pot interessar

Infermeres de Catalunya donem suport als indults als presos polítics

Infermeres de Catalunya donem suport als indults als presos polítics

Infermeres de Catalunya donem suport als indults que el govern espanyol va concedir ahir als nou presoners polítics tancats a les presons de Lledoners, Wad-Ras i el Puig de les Basses, tot i no ser l’amnistia que s’hauria d’haver aplicat a tots els empresonats i...

La infermera Yolanda Lejardi, nova Directora Gerent de l’ICS

La infermera Yolanda Lejardi, nova Directora Gerent de l’ICS

Només uns dies després del nomenament d’en Josep Maria Argimón com a nou Conseller de Salut, avui s’han conegut els noms de les persones que ocuparan llocs com la Gerència de l’Institut Català de la Salut, la Direcció del CatSalut o la Secretaria de Salut Pública. La...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't