agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Rebutgem frontalment l’assenyalament d’una infermera de l’Hospital d’Igualada com a causant del focus de SARS-Cov-2
Publicat el 22 de març de 2020

Des del sindicat Infermeres de Catalunya rebutgem frontalment l’assenyalament que el Sr. Joan Guix, Secretari de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya ha fet a una infermera de l’Hospital d’Igualada, afirmant que era la responsable de la cadena de contagis de SARS-Cov-2 durant un dinar popular.

En el context actual d’emergència sanitària, la societat està en un estat de neguit i nerviosisme continu, i aquestes declaracions, lluny de calmar la situació, posen en el punt de mira de la societat una persona que no té cap culpa d’aquesta crisi ni del confinament de la zona d’Igualada.

Creiem que és una enorme negligència i una enorme falta de respecte fer una afirmació com aquesta. Les infermeres de Catalunya estan exposades cada dia i no sempre amb els equips de protecció adequats, però continuen cuidant de les persones, encara que posin en risc la seva pròpia salut i la de les seves famílies.

Agraïm la defensa que n’ha fet el Gerent de l’hospital i el suport de tots els seus companys, així com el comunicat posterior per part de la Consellera de Salut desmentint aquesta informació.

Comuniquem a la infermera afectada que posem a la seva disposició els serveis jurídics del sindicat per emprendre quantes accions legals estimi oportunes contra les persones i entitats que l’ha assenyalat públicament d’una forma totalment negligent.

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!