Reclamació del complement dedicació exclusiva per al personal d’infermeria de l’ICS
Publicat el 25 de febrer de 2022

Reclamació judicial del complement retributiu de Dedicació Exclusiva (5.131,28 €/anuals) de la mateixa manera que ho cobren els metges des de l’any 2006.

Reclamació dirigida al personal d’infermeria de l’ICS dels àmbits d’atenció primària i d’atenció hospitalària, amb nomenament estatutari fix o temporal.

El procediment a seguir s’iniciarà amb la presentació d’una reclamació prèvia administrativa davant l’ICS i posteriorment amb demandes individuals davant els Jutjats del Contenciós-administratiu de les quatre demarcacions provincials de Catalunya.

Import provisió de fons:

Afiliades: 15 €  / No afiliades: 45 €

El total de provisions de fons o superarà els 50 € (afiliades) o els 85 € (no afiliades) incloent-hi la reclamació contenciós-administrativa, a part de les costes per l’escriptura de poders i els procuradors dels tribunals que es reduiran al màxim possible.

El procés anirà a càrrec del bufet Sunyer-Montoro, advocats assessors d’Infermeres de Catalunya.

Documentació a aportar:

  • DNI anvers i revers
  • Contracte de treball o nomenament
  • Darrera nòmina

Apunta’t al procés de reclamació aquí:

https://afiliades.infermeresdecatalunya.cat/activitat/15/Reclamacio-del-complement-dedicacio-exclusiva-per-al-personal-d-infermeria-de-l-ICS/

Tens dubtes sobre el procés? Aquí tens les respostes als dubtes més habituals

També ens pots fer arribar la teva consulta aquí

Et pot interessar

Ens adherim a la campanya “Signa per la sanitat pública” que ha iniciat Metges de Catalunya per demanar mesures que millorin la situació del sistema de salut de Catalunya i la dels professionals que hi treballen.

Ens adherim a la campanya “Signa per la sanitat pública” que ha iniciat Metges de Catalunya per demanar mesures que millorin la situació del sistema de salut de Catalunya i la dels professionals que hi treballen.

El passat mes de juny, el sindicat Metges de Catalunya va iniciar una campanya per a la recollida de signatures entre la població catalana amb l’objectiu que la ciutadania s’impliqui en la reclamació de més finançament i personal per al sistema sanitari públic. Amb el...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't