agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Reclamació del complement dedicació exclusiva per al personal d’infermeria de l’ICS
Publicat el 25 de febrer de 2022

Reclamació judicial del complement retributiu de Dedicació Exclusiva (5.131,28 €/anuals) de la mateixa manera que ho cobren els metges des de l’any 2006.

Reclamació dirigida al personal d’infermeria de l’ICS dels àmbits d’atenció primària i d’atenció hospitalària, amb nomenament estatutari fix o temporal.

El procediment a seguir s’iniciarà amb la presentació d’una reclamació prèvia administrativa davant l’ICS i posteriorment amb demandes individuals davant els Jutjats del Contenciós-administratiu de les quatre demarcacions provincials de Catalunya.

Import provisió de fons: 15 €

El total de provisions de fons o superarà els 50 € incloent-hi la reclamació contenciós-administrativa, a part de les costes per l’escriptura de poders i els procuradors dels tribunals que es reduiran al màxim possible.

El procés anirà a càrrec del bufet Sunyer-Montoro, advocats assessors d’Infermeres de Catalunya.

Documentació a aportar:

  • DNI anvers i revers
  • Contracte de treball o nomenament
  • Darrera nòmina

Apunta’t al procés de reclamació aquí:

https://afiliades.infermeresdecatalunya.cat/activitat/15/Reclamacio-del-complement-dedicacio-exclusiva-per-al-personal-d-infermeria-de-l-ICS/

Tens dubtes sobre el procés? Aquí tens les respostes als dubtes més habituals

També ens pots fer arribar la teva consulta aquí

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!