agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Reclama el cobrament dels complements i les guàrdies en la nòmina de vacances
Publicat el 15 de desembre de 2021

Recent jurisprudència emesa pel TSJ de Catalunya, seguint doctrina del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (màxima instància a la UE), han determinat que les treballadores i treballadors tenen dret a percebre durant el període de vacances la mateixa quantitat salarial que quan es troben en actiu.

La lògica que s’amaga darrere d’aquest pronunciament és que les treballadores i treballadors no poden veure’s perjudicades/ts pel fet de gaudir al dret al descans i a la integritat física i psicològica, prevenint d’aquesta forma la possibilitat que els treballadors hi renunciïn per raons econòmiques.

Això significa doncs que com Infermera/er pots reclamar tots aquells conceptes salarials que s’han anat generant al llarg de l’any, així com la mitja de les quantitats percebudes en concepte de guàrdies o conceptes equivalents/anàlegs.

Poden accedir a aquesta reclamació els treballadors i treballadores de l’ICS, SISCAT, empresa pública i empresa privada.

Aviat posarem a disposició de les treballadores i treballadors un formulari d’inscripció d’interessades i interessats on, en funció de les especificacions, es demanarà la documentació necessària per a la interposició de les accions oportunes, així com realitzarem diversos Webinars explicant en què consisteix la reclamació i requisits.

Ben aviat actualitzarem la informació i obrirem el formulari de reclamacions que estarà disponible a la web:

inf.cat/reclamaciocomplements

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!