agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Ja pots fer la declaració de la Renda 2021 sense sortir de casa i a preus especials amb Infermeres de Catalunya
Publicat el 13 d'abril de 2022

Del 18 d’abril fins al 30 de juny pots fer la teva declaració de la renda i la de la teva parella a través dels Serveis Jurídics del sindicat. De forma telemàtica i a un preu especial per a les afiliades i associades a Infermeres de Catalunya.

Infermeres de Catalunya oferim aquest nou servei per a totes les persones afiliades i no afiliades. Només hi poden accedir professionals de la salut.

Avantatges

– fes la declaració de la renda sense moure’t de casa teva
– assessorament independent, especialitzat i professional
– revisió de l’esborrany perquè sigui correcte
– preu especial per afiliades i associades
– enviament telemàtic de la Declaració de la Renda

Preus

Declaracions individuals: 50 € (75 € no afiliades)
Declaracions conjuntes: 65 € (85 € no afiliades)
Declaracions patrimonials: 75 € (100 € no afiliades)

L’accés al servei es fa des de la següent pàgina web. En aquesta caldrà indicar tota la informació personal i fiscal que es demana i adjuntar els documents necessaris per a que l’assessor pugui començar amb el tràmit. La comunicació es durà a terme per correu electrònic i telèfon.

https://inf.cat/renda2021

Esborrany de la declaració

Amb el teu certificat digital, pots descarregar el teu esborrany de la declaració de la Renda a la web de l’Agència Tributària. Si encara no tens certificat digital, pots demanar el teu certificat digital, ID.ICat aquí i el tindràs en 24 hores.

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!