agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Ja pots fer la declaració de la Renda 2021 sense sortir de casa i a preus especials amb Infermeres de Catalunya
Publicat el 13 d'abril de 2022

Del 18 d’abril fins al 30 de juny pots fer la teva declaració de la renda i la de la teva parella a través dels Serveis Jurídics del sindicat. De forma telemàtica i a un preu especial per a les afiliades i associades a Infermeres de Catalunya.

Infermeres de Catalunya oferim aquest nou servei per a totes les persones afiliades i no afiliades. Només hi poden accedir professionals de la salut.

Avantatges

– fes la declaració de la renda sense moure’t de casa teva
– assessorament independent, especialitzat i professional
– revisió de l’esborrany perquè sigui correcte
– preu especial per afiliades i associades
– enviament telemàtic de la Declaració de la Renda

Preus

Declaracions individuals: 50 € (75 € no afiliades)
Declaracions conjuntes: 65 € (85 € no afiliades)
Declaracions patrimonials: 75 € (100 € no afiliades)

L’accés al servei es fa des de la següent pàgina web. En aquesta caldrà indicar tota la informació personal i fiscal que es demana i adjuntar els documents necessaris per a que l’assessor pugui començar amb el tràmit. La comunicació es durà a terme per correu electrònic i telèfon.

https://inf.cat/renda2021

Esborrany de la declaració

Amb el teu certificat digital, pots descarregar el teu esborrany de la declaració de la Renda a la web de l’Agència Tributària. Si encara no tens certificat digital, pots demanar el teu certificat digital, ID.ICat aquí i el tindràs en 24 hores.

Et pot interessar

Porta oberta a la fixesa del personal laboral de l’Administració?

Porta oberta a la fixesa del personal laboral de l’Administració?

La sempre controvertida figura de l’indefinit no fix a l’administració no representa una solució vàlida a la temporalitat abusiva al sector públic, sent la fixesa dels llocs de treball una opció més adequada. Breu anàlisi de la recent sentència del Tribunal de...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!