agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Resol els dubtes sobre la vaga general de salut i serveis assistencials
Publicat el 24 de febrer de 2021

La Mesa Sindical de Sanitat de Catalunya, formada pels sindicats USOC, Infermeres de Catalunya, CGT Catalunya, CATAC-CTS-IAC, Coordinadora Obrera Sindical i PSI Lluitem, hem convocat a tots i totes les treballadores de la sanitat de Catalunya a una VAGA SECTORIAL el dia 10 de març i aturades parcials indefinides tots els dilluns a partir del 15 de març.

La convocatòria afecta el personal estatutari, al personal laboral, treballadores en l’àmbit de la salut, cures de persones, serveis socials, al personal funcionari i al personal en formació especialitzada ( IIR, FIR, PIR, BIR i MIR) que presta els seus serveis a la xarxa pública SISCAT (ICS i centres concertats) i a tots els centres assistencials de titularitat privada de Catalunya.

La convocatòria afecta els àmbits de l’atenció primària (tots els seus dispositius), atenció continuada i urgent, atenció domiciliària, atenció hospitalària, atenció prehospitalària i emergències, salut mental i atenció sociosanitària.

Hem preparat una web (https://app.salutenvaga.cat) i una app (Salut en Vaga) amb tota la informació sobre la vaga, mobilitzacions i aturades.

Està disponible un apartat de FAQ’s o Dubtes Freqüents on donem resposta als dubtes més habituals sobre quan i com participar a la vaga, així com les pors habituals en el moment d’adherir-se a la vaga.

Accedeix als Dubtes Freqüents de la web aquí: salutenvaga.cat/faqs

Entra ara i troba resposta als teus dubtes. Aquesta vaga és molt important i TOTHOM està cridat a participar. Una vaga que integra a TOTES i TOTS els treballadors de la sanitat i serveis assitencials tant públics com privats de Catalunya!


Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!