agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Societats científiques, associacions i sindicats ens unim per dur a terme accions per millorar la situació de les infermeres
Publicat el 25 de març de 2022

Ahir, 24 de març, Infermeres de Catalunya vam participar en la primera trobada convocada per la Societat Catalano-Balear d’Infermeria amb finalitat de crear un espai d’unió i acció conjunta amb les societats científiques, associacions professionals i sindicats que representem i treballem per les infermeres de Catalunya.

Per primera vegada, totes les entitats de representació social, professional i laboral ens unim per avaluar i posar en comú els problemes més immediats i urgents que tenim les infermeres a Catalunya i posar-nos d’acord per dur a terme accions de forma conjunta per exigir les solucions necessàries per millorar les condicions laborals, professionals i socials de les infermeres i infermers de Catalunya.

Des d’Infermeres de Catalunya lamentem que cap col·legi professional, ni el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, hagin acudit a la convocatòria.

Fem una crida als quatre col·legis catalans, que tenen com a última finalitat representar les infermeres i els infermers, perquè s’uneixin a l’acció conjunta amb la resta de societats científiques, associacions professionals i sindicats.

Creiem que cap infermera entendria la no participació dels col·legis professionals a un moviment que uneix a tots els actors de representació en una lluita conjunta per posar fi a la crítica situació en què ens trobem les infermeres catalanes.

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!