agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Una vegada més el Departament de Salut incompleix els seus acords i no paga totes les millores salarials pendents als professionals de l’ICS
Publicat el 29 d'abril de 2024
Getting your Trinity Audio player ready...

Després que el departament s’omplís de medalles davant la signatura del III Acord de l’ICS, amb la convocatòria avançada de les eleccions es posava en dubte que es pogués dur a terme l’aplicació d’aquest nou acord. Malgrat això la conselleria assegurava que en la nòmina del mes d’abril les millores es veurien reflectides.

Per una banda, el pagament de les DPO corresponents al 2023 ja es veien afectades per aquest tercer acord en què les professionals han cobrat 500 euros menys d’uns objectius que estaven acordats i el seu pagament signat abans de la signatura d’aquest nou acord.

Ara, quan finalment esperàvem que aquestes «grans millores» (com havien exposat sindicats signants i membres de la conselleria) es materialitzessin, les professionals han obtingut unes nòmines inintel·ligibles i desiguals, que no revelen els augments salarials corresponents.

Novament, el Departament s’amaga darrere paraules per prorrogar, una vegada més, el pagament de les millores acordades.

Infermeres de Catalunya considerem que aquestes actuacions de la conselleria són un despropòsit en què es veu el llautó que han arribat a uns acords que no poden complir i esperem, que ara si, facin el pagament de totes les «millores» contemplades en el III Acord de l’ICS.

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!