agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Procés participatiu: aporta les teves reivindicacions i vota si és el moment de fer vaga
Publicat el 17 de gener de 2022

Infermeres de Catalunya estem treballant per dur a terme un procés amb accions reivindicatives i la possibilitat de convocar una vaga de les infermeres i totes i tots els professionals de la sanitat de Catalunya. Per aquest motiu, obrim un procés participatiu perquè, entre totes, definim les reivindicacions a dur a terme i votar si creus que és el moment de convocar una vaga o no.

Cridem a totes les infermeres i infermers a participar en aquest procés.

Donat que som moltes les persones a qui afecta l’actual situació de crisi sanitària i situació límit en l’entorn laboral, professional i personal, entenem imprescindible que siguem totes i tots els que decidim quines són les demandes que volem aconseguir per millorar la situació de totes nosaltres.

Entenent que les demandes que reivindiquem tenen com a única finalitat, que les infermeres de Catalunya puguem desenvolupar la nostra feina amb les millors condicions laborals, econòmiques, professionals i socials possibles, per poder treballar en unes condicions òptimes per prestar les cures i l’assistència que les ciutadanes i ciutadans de Catalunya es mereixen.

Ja n’estem fartes! Però creus que ha arribat el moment de mobilitzar-nos i aturar el sistema? Creus que és el moment de fer una vaga de totes les infermeres i professionals de la salut de Catalunya?

Anima’t a participar. No et portarà gaire temps i la teva aportació és molt valuosa per no deixar-nos les reivindicacions de ningú!

Accedeix a la plataforma Decidim! i participa!

https://decidim.infermeresdecatalunya.cat

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!