agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Convocada vaga per a totes les treballadores i treballadors del sistema de salut de Catalunya
Publicat el 9 de febrer de 2021

La Mesa Sindical de Sanitat de Catalunya, formada pels sindicats USOC, Infermeres de Catalunya, CGT Catalunya, CATAC-CTS-IAC, Coordinadora Obrera Sindical i PSI Lluitem, convoquem a tots i totes les treballadores de la sanitat de Catalunya a una VAGA SECTORIAL en els termes següents:

La vaga tindrà inici el proper 10 de març a les 0:01 hores en tots els centres i empreses sanitàries i sociosanitàries públiques i privades de Catalunya i finalitzarà el 10 de març a les 23:59.

Es convoca una vaga indefinida en format d’aturades parcials que tindrà inici el proper dilluns, 15 de març amb aturades de dues hores en les franges horàries de 4:00 a 6:00, de 8:00 a 10:00 i de 18:00 a 20:00, i es repetirà tots els dilluns de forma INDEFINIDA en les mateixes franges horàries en tots els centres i empreses sanitàries i sociosanitàries públiques i privades de Catalunya.

La convocatòria afecta el personal estatutari, al personal laboral, treballadores en l’àmbit de la salut, cures de persones, serveis socials, al personal funcionari i al personal en formació especialitzada ( IIR, FIR, PIR, BIR i MIR) que presta els seus serveis a la xarxa pública SISCAT (ICS i centres concertats) i a tots els centres assistencials de titularitat privada de Catalunya.

La convocatòria afecta els àmbits de l’atenció primària (tots els seus dispositius), atenció continuada i urgent, atenció domiciliària, atenció hospitalària, atenció prehospitalària i emergències, salut mental i atenció sociosanitària.

Es promou la declaració de vaga atenent a la situació límit que viuen els professionals de la salut a Catalunya que, malgrat tots els esforços que portem anys fent i els que han fet durant aquesta pandèmia, no han vist cap apropament ni intenció de millorar la seva situació laboral ni professional per part del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

LLEGEIX LA CONVOCATÒRIA DE VAGA PER AL DIA 10M

LLEGEIX LA CONVOCATÒRIA D’ATURADES PARCIALS ELS DILLUNS

App Salut en vaga

Per primera vegada, podràs seguir la vaga de sanitat a través de l’app “Salut en vaga”. Informació sobre la vaga, resolució dels dubtes més freqüents sobre com participar del a vaga, mobilitzacions i aturades parcials, informació legal, participació amb comentaris, missatgeria interna i molt més!

Descarrèga-la al teu mòbil i prepara¡t per defensar els teus drets!

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!