agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Assemblea Extraordinària de les afiliades per ratificar la convocatòra de vaga indefinida
Publicat el 31 d'octubre de 2020

Infermeres de Catalunya ha convocat a les afiliades i afiliats a una Assemblea Extraordinària el pròxim 17 de novembre, on s’haurà de decidir si el sindicat convoca una vaga indefinida dels professionals del sector de la sanitat pública de Catalunya.

El sindicat ja ha fet arribar un document amb les reivindicacions per la millora de la situació laboral, professional i social de les infermeres i els professionals de la salut i ha arribat el moment de dir prou i que totes ens mobilitzem pels nostres drets i els de les persones a les quals atenem.

A causa de les restriccions marcades per les autoritats per la crítica situació de salut pública per la COVID-19, hem decidit dur a terme l’assemblea i les votacions de forma telemàtica, per garantir la seguretat de totes les nostres afiliades i poder exercir el dret a participació així com mantenir el principi de la transparència del sindicat.

 

 

Et pot interessar

Porta oberta a la fixesa del personal laboral de l’Administració?

Porta oberta a la fixesa del personal laboral de l’Administració?

La sempre controvertida figura de l’indefinit no fix a l’administració no representa una solució vàlida a la temporalitat abusiva al sector públic, sent la fixesa dels llocs de treball una opció més adequada. Breu anàlisi de la recent sentència del Tribunal de...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!