Assemblea Extraordinària de les afiliades per ratificar la convocatòra de vaga indefinida
Publicat el 31 d'octubre de 2020

Infermeres de Catalunya ha convocat a les afiliades i afiliats a una Assemblea Extraordinària el pròxim 17 de novembre, on s’haurà de decidir si el sindicat convoca una vaga indefinida dels professionals del sector de la sanitat pública de Catalunya.

El sindicat ja ha fet arribar un document amb les reivindicacions per la millora de la situació laboral, professional i social de les infermeres i els professionals de la salut i ha arribat el moment de dir prou i que totes ens mobilitzem pels nostres drets i els de les persones a les quals atenem.

A causa de les restriccions marcades per les autoritats per la crítica situació de salut pública per la COVID-19, hem decidit dur a terme l’assemblea i les votacions de forma telemàtica, per garantir la seguretat de totes les nostres afiliades i poder exercir el dret a participació així com mantenir el principi de la transparència del sindicat.

 

 

Et pot interessar

Infermeres de Catalunya donem suport als indults als presos polítics

Infermeres de Catalunya donem suport als indults als presos polítics

Infermeres de Catalunya donem suport als indults que el govern espanyol va concedir ahir als nou presoners polítics tancats a les presons de Lledoners, Wad-Ras i el Puig de les Basses, tot i no ser l’amnistia que s’hauria d’haver aplicat a tots els empresonats i...

La infermera Yolanda Lejardi, nova Directora Gerent de l’ICS

La infermera Yolanda Lejardi, nova Directora Gerent de l’ICS

Només uns dies després del nomenament d’en Josep Maria Argimón com a nou Conseller de Salut, avui s’han conegut els noms de les persones que ocuparan llocs com la Gerència de l’Institut Català de la Salut, la Direcció del CatSalut o la Secretaria de Salut Pública. La...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't