agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Infermeres de Catalunya entra per primera vegada al Comitè d’Empresa de l’Hospital d’Igualada
Publicat el 16 de novembre de 2023

Infermeres de Catalunya ha obtingut 3 delegades a les primeres eleccions en les quals s’ha presentat donant representació a les infermeres que formen part de la plataforma “Personal en Lluita” de l’Hospital.

Aquesta plataforma de treballadors va néixer arran de la pandèmia i de tots els problemes de gestió que va haver-hi els mesos posteriors. Van aconseguir la dimissió de l’anterior gerent i ha estat molt activa en la lluita pels drets laborals de les treballadores i treballadors de l’hospital.

Aquestes eleccions, Infermeres de Catalunya ha fet campanya conjunta amb el sindicat USAE per a poder donar sortida de representació sindical a totes les categories professionals, sent Infermeres de Catalunya la representació de les infermeres i els infermers de la plataforma. USAE ha obtingut 5 delegats. En total la plataforma “Personal en Lluita” entra al Comitè d’Empresa amb 8 delegats.

Felicitem les delegades i delegats pels resultats obtinguts i els encoratgem a treballar, com han estat fent fins ara, per la millora laboral, professional i social de totes les treballadores i treballadors de l’Hospital.

Et pot interessar

Concentració contra la signatura del III Acord ICS

Concentració contra la signatura del III Acord ICS

Aquest dimecres, 22 de novembre, es durà a terme la signatura del III Acord de l'ICS. Després de dos anys de "negociació" els grans sindicats volen signar un acord que no reconeix a les infermeres com a professionals amb categoria A1, amb tot el que això suposa en...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!