agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Infermeres de Catalunya entra per primera vegada al Comitè d’Empresa de l’Hospital d’Igualada
Publicat el 16 de novembre de 2023
Getting your Trinity Audio player ready...

Infermeres de Catalunya ha obtingut 3 delegades a les primeres eleccions en les quals s’ha presentat donant representació a les infermeres que formen part de la plataforma “Personal en Lluita” de l’Hospital.

Aquesta plataforma de treballadors va néixer arran de la pandèmia i de tots els problemes de gestió que va haver-hi els mesos posteriors. Van aconseguir la dimissió de l’anterior gerent i ha estat molt activa en la lluita pels drets laborals de les treballadores i treballadors de l’hospital.

Aquestes eleccions, Infermeres de Catalunya ha fet campanya conjunta amb el sindicat USAE per a poder donar sortida de representació sindical a totes les categories professionals, sent Infermeres de Catalunya la representació de les infermeres i els infermers de la plataforma. USAE ha obtingut 5 delegats. En total la plataforma “Personal en Lluita” entra al Comitè d’Empresa amb 8 delegats.

Felicitem les delegades i delegats pels resultats obtinguts i els encoratgem a treballar, com han estat fent fins ara, per la millora laboral, professional i social de totes les treballadores i treballadors de l’Hospital.

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!