agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Procés participatiu: aporta les teves reivindicacions i vota si és el moment de fer vaga
Publicat el 17 de gener de 2022

Infermeres de Catalunya estem treballant per dur a terme un procés amb accions reivindicatives i la possibilitat de convocar una vaga de les infermeres i totes i tots els professionals de la sanitat de Catalunya. Per aquest motiu, obrim un procés participatiu perquè, entre totes, definim les reivindicacions a dur a terme i votar si creus que és el moment de convocar una vaga o no.

Cridem a totes les infermeres i infermers a participar en aquest procés.

Donat que som moltes les persones a qui afecta l’actual situació de crisi sanitària i situació límit en l’entorn laboral, professional i personal, entenem imprescindible que siguem totes i tots els que decidim quines són les demandes que volem aconseguir per millorar la situació de totes nosaltres.

Entenent que les demandes que reivindiquem tenen com a única finalitat, que les infermeres de Catalunya puguem desenvolupar la nostra feina amb les millors condicions laborals, econòmiques, professionals i socials possibles, per poder treballar en unes condicions òptimes per prestar les cures i l’assistència que les ciutadanes i ciutadans de Catalunya es mereixen.

Ja n’estem fartes! Però creus que ha arribat el moment de mobilitzar-nos i aturar el sistema? Creus que és el moment de fer una vaga de totes les infermeres i professionals de la salut de Catalunya?

Anima’t a participar. No et portarà gaire temps i la teva aportació és molt valuosa per no deixar-nos les reivindicacions de ningú!

Accedeix a la plataforma Decidim! i participa!

https://decidim.infermeresdecatalunya.cat

Et pot interessar

Porta oberta a la fixesa del personal laboral de l’Administració?

Porta oberta a la fixesa del personal laboral de l’Administració?

La sempre controvertida figura de l’indefinit no fix a l’administració no representa una solució vàlida a la temporalitat abusiva al sector públic, sent la fixesa dels llocs de treball una opció més adequada. Breu anàlisi de la recent sentència del Tribunal de...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!