agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-smt2-live-help

Portal de Suport

m

Portal de Tràmits

agsdix-smt2-person-outline

Àrea d'Afiliada

Procés participatiu: aporta les teves reivindicacions i vota si és el moment de fer vaga
Publicat el 17 de gener de 2022

Infermeres de Catalunya estem treballant per dur a terme un procés amb accions reivindicatives i la possibilitat de convocar una vaga de les infermeres i totes i tots els professionals de la sanitat de Catalunya. Per aquest motiu, obrim un procés participatiu perquè, entre totes, definim les reivindicacions a dur a terme i votar si creus que és el moment de convocar una vaga o no.

Cridem a totes les infermeres i infermers a participar en aquest procés.

Donat que som moltes les persones a qui afecta l’actual situació de crisi sanitària i situació límit en l’entorn laboral, professional i personal, entenem imprescindible que siguem totes i tots els que decidim quines són les demandes que volem aconseguir per millorar la situació de totes nosaltres.

Entenent que les demandes que reivindiquem tenen com a única finalitat, que les infermeres de Catalunya puguem desenvolupar la nostra feina amb les millors condicions laborals, econòmiques, professionals i socials possibles, per poder treballar en unes condicions òptimes per prestar les cures i l’assistència que les ciutadanes i ciutadans de Catalunya es mereixen.

Ja n’estem fartes! Però creus que ha arribat el moment de mobilitzar-nos i aturar el sistema? Creus que és el moment de fer una vaga de totes les infermeres i professionals de la salut de Catalunya?

Anima’t a participar. No et portarà gaire temps i la teva aportació és molt valuosa per no deixar-nos les reivindicacions de ningú!

Accedeix a la plataforma Decidim! i participa!

https://decidim.infermeresdecatalunya.cat

Et pot interessar

Eleccions 28 Maig: guia de permisos laborals

Eleccions 28 Maig: guia de permisos laborals

Segons l’ORDRE EMT/111/2023, de 9 de maig, per la qual s’estableixen les instruccions necessàries per a la participació dels treballadors i treballadores en les eleccions locals i al Consell General d’Aran del dia 28 de maig de 2023, aquests són els permisos...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't