agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Duem a terme diferents activitats científiques des del 2016

Les activitats del grup tenen la finalitat de divulgar el darrer coneixement disponible sobre diferents temes d'urgències i emergències. Amb més de 1000 assistents, hem dut a terme 3 jornades, més de 10 Emergency Reviews i 2 Emergency Scape Room.

Les activitats que duem a terme

Emergency Reviews

Les Emergency Reviews son un conjunt de sessions destinades als professionals que treballen en l’atenció al pacient adult i pediàtric en urgències i emergències on s’actualitzen coneixements a partir de la revisió d’un cas pràctic.

L’objectiu de les Emergency Review són actualitzar els coneixements de les infermeres i infermers d’urgències i emergències en diferents temes que són d’actualitat, oferint tota la informació de primera mà per part de professionals de referència.

Jornades

Les Jornades són activitats científiques i formatives d’un o dos dies de duració en les que es tracta un tema central des de diferents vessants.

El grup hem organitzat 3 jornades que han estat tot un èxit amb més de 300 assistents i 50 ponents de diferents llocs del territori. Jornades on les infermeres i els professionales de les urgències i emergències hem pogut actualitzar-nos i conèixer la situació actual de la nostra professió.

Emergency Scape Rooms

Proposem un nou i divertit repte on els més atrevits podran participar a l’Emergency Escape Room. Una aventura on 6 equips competiran per resoldre tots els escenaris amb una temàtica pura d’urgències i emergències en el menor temps possible.

6 escenaris i 20 minuts per resoldre cada escenari. Creus que ho podreu aconseguir? Coneixements en urgències i emergències i habilitats físiques, mentals, de lideratge i de treball en equip seran necessàries per superar totes les proves.

Vine a passar una estona d’adrenalina, emoció i diversió amb nosaltres. Anima’t a participar!

Vols muntar una activitat al teu centre?

T'agraden les nostres activitats? Si vols muntar una jornada d'actualització al teu centre de treball en format Emergency Review o una Scape Room, no ho dubtis! Contacta amb nosaltres i organitzarem una jornada adaptada a les necessitats de les teves companyes i companys.

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!