agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Obrim un procés participatiu perquè les professionals puguin aportar les seves reivindicacions a la vaga
Publicat el 3 de novembre de 2020

Infermeres de Catalunya estem treballant per convocar una vaga indefinida de totes i tots els professionals de la sanitat de Catalunya. Per aquest motiu, obrim un procés participatiu perquè, entre totes, definim les reivindicacions a dur a terme en aquesta vaga.

Donat que som moltes les persones a qui afecta l’actual situació de crisi sanitària i situació límit en l’entorn laboral, professional i personal, entenem imprescindible que siguem totes i tots els professionals els que decidim quines són les demandes que volem aconseguir per millorar la situació de totes nosaltres.

Entenent que les demandes que reivindiquem tenen com a única finalitat, que les infermeres i els professionals sanitaris de Catalunya puguem desenvolupar la nostra feina amb les millors condicions laborals, econòmiques, professionals i socials possibles, per poder treballar en unes condicions òptimes per prestar les cures i l’assistència que les ciutadanes i ciutadans de Catalunya es mereixen.

La participació es fa a través de la plataforma de participació i democràcia on-line “Decidim”. Es pot participar des de qualsevol ordinador o telèfon mòbil.

Anima’t a participar. No et portarà gaire temps i la teva aportació és molt valuosa per no deixar fora les reivindicacions de ningú!

Accedeix al procés participatiu!

 

 

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!