Obrim un procés participatiu perquè les professionals puguin aportar les seves reivindicacions a la vaga
Publicat el 3 de novembre de 2020

Infermeres de Catalunya estem treballant per convocar una vaga indefinida de totes i tots els professionals de la sanitat de Catalunya. Per aquest motiu, obrim un procés participatiu perquè, entre totes, definim les reivindicacions a dur a terme en aquesta vaga.

Donat que som moltes les persones a qui afecta l’actual situació de crisi sanitària i situació límit en l’entorn laboral, professional i personal, entenem imprescindible que siguem totes i tots els professionals els que decidim quines són les demandes que volem aconseguir per millorar la situació de totes nosaltres.

Entenent que les demandes que reivindiquem tenen com a única finalitat, que les infermeres i els professionals sanitaris de Catalunya puguem desenvolupar la nostra feina amb les millors condicions laborals, econòmiques, professionals i socials possibles, per poder treballar en unes condicions òptimes per prestar les cures i l’assistència que les ciutadanes i ciutadans de Catalunya es mereixen.

La participació es fa a través de la plataforma de participació i democràcia on-line “Decidim”. Es pot participar des de qualsevol ordinador o telèfon mòbil.

Anima’t a participar. No et portarà gaire temps i la teva aportació és molt valuosa per no deixar fora les reivindicacions de ningú!

Accedeix al procés participatiu!

 

 

Et pot interessar

La sanitat pública és cosa de tots (carta oberta a la ciutadania)

La sanitat pública és cosa de tots (carta oberta a la ciutadania)

Un dia qualsevol, de guàrdia no pares de veure positius, positius, positius..., i sembla que tornarem  novament a haver de reestructurar l’atenció i per l’allau de demanda que desbordarà  hospitals i l’atenció primària que haurà de prioritzar atendre sols urgències i...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't