agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Curs de preparació per al segon examen d’especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària (IFiC) per afiliades
Publicat el 19 de gener de 2022

Com ja saps, l’11 de desembre es va fer l’examen per obtenir l’especialitat per la Via Excepcional de l’especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària.

Segur que també saps que l’examen va ser d’una exigència molt alta com a l’IIR, tocant aspectes no només d’Atenció Primària, sinó també de pediatria, salut mental, legislació, geriatria, tècniques, seguretat del pacient…

Per això, des de SalusPlay han decidit desenvolupar un CURS de PREPARACIÓ per al 2n EXAMEN D’IFiC.

Si t’agradaria conèixer de primera mà en què consisteix el curs i que et resolguin tots els dubtes en directe, pots apuntar-te gratuïtament al webinar online “Prepara el 2n Examen d’IFiC” que es realitzarà demà, 20 de gener a les 19.00. A més, entre els assistents al webinar se sortejarà 🎁 una plaça gratuïta per fer aquest curs.

Inscriu-te al Webinar punxant al següent enllaç i participa al sorteig

👉 https://m.salusplay.com/inscripcion-webinar-curso-familiar-comunitaria/

Més informació sobre el curs:

https://www.infermeresdecatalunya.cat/esdeveniment/curs-preparacio-examen-ific/

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!