agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Et donem suport legal davant la desestimació a les teves al·legacions a l’exàmen IFiC
Publicat el 15 de desembre de 2021

Avui, 15 de desembre, s’han publicat les respostes considerades correctes de l’examen per la Comissió Avaluadora.

La regulació legal de la convocatòria la trobem a la Resolución de 4 de noviembre de 2021 de la Secretaria General de Universidades.

Els resultats de la prova objectiva d’accés al títol d’Especialista en Infermeria Familiar i Comunitària s’han publicat a la web del Ministerio de Universidades (http://run.gob.es/enfermeria-FamiliarComunitaria) únicament del dia 15 al 18 de desembre d’enguany, període dins del qual es podran formular al·legacions respecte a les preguntes i respostes a l’adreça alegaciones.enfermeriafyc@universidades.gob.es, que seran resoltes per la Comissió Avaluadora.

Descarrega aquí un model d’al·legacions (Word)

Si es desestimen les al·legacions, l’apartat 17è de la Resolució estableix el règim de recursos, establint la possibilitat de formular recurs d’alçada enfront del titular del Ministerio de Universidades en el termini d’un mes, a comptar des de la notificació del resultat. La resolució s’ha d’emetre en un màxim de 3 mesos. Si no es resol, es considera desestimat i no és possible interposar més que un recurs extraordinari de revisió, en casos molt excepcionals.

Posteriorment, si es resol el recurs i no hi estem d’acord -des de la data de notificació-, o en el cas que no es resolgui -a partir dels 3 mesos de la interposició-, disposem de dos mesos per demandar enfront de la jurisdicció contenciós-administrativa.

Contacta amb Infermeres de Catalunya si necessites suport per dur a terme el recurs d’alçada i/o la demanda contenciós-administrativa. Envia’ns un e-mail a juridic@infermeresdecatalunya.cat o a través del Servei d’Atenció Integral.

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!