agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Infermeres de Catalunya s’adhereix a la campanya #Nursesforpeace impulsada pel Consell Internacional d’Infermeres i associacions europees d’infermeres contra la invasió d’Ucraïna
Publicat el 5 de març de 2022

En nom dels 28 milions d’infermeres del món, les associacions condemnen fermament la invasió il·legal d’Ucraïna i els atacs militars a la població. Realitzen una crida per al cessament immediat de totes les hostilitats i la intensificació de les negociacions diplomàtiques per aconseguir la pau.

Recorden que “les infermeres i altres professionals de la salut brinden cures i tractaments a tots els pacients sense por ni favoritisme: se’ls ha de permetre fer la feina lliures d’amenaces i violència, i les instal·lacions d’atenció sanitària en què treballen han d’estar protegides de qualsevol dany”.

Demanen “respectar i fer complir les normes internacionals i la Convenció de Ginebra que protegeixen els centres sanitaris i els treballadors de la salut”. “La pau i la salut són inseparables” afegeixen.

Per aquet motiu, Infermeres de Catalunya iniciem una campanya de recollida de donacions que seran íntegrament destinades al Fons Humanitari del Consell Internacional d’Infermeres, que farà arribar els diners a les infermeres i professionals de la salut d’Ucraïna.

Coneix aquí el manifest #Nursesforpeace

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!