agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Comunicat oficial sobre la neutralitat a les eleccions al COIB 2020
Publicat el 16 de gener de 2020

Infermeres de Catalunya volem deixar clar que, davant les pròximes eleccions a la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, aquest sindicat s”ha mantingut i es mantindrà totalment neutral en tot moment.

En cap moment s’ha donat ni es donaran indicacions a les nostres delegades sindicals per donar suport ni fer campanya per cap de les candidatures que es presenten.

Les delegades són persones amb total llibertat per, a títol individual, votar i donar suport a la candidatura que considerin oportuna, sense ingerències de cap mena per part de la nostra organització, ja que creiem que així és com ha de ser.

Infermeres de Catalunya treballarem braç a braç amb la propera Junta de Govern, com no pot ser d’una altra manera, per lluitar pels drets laborals, socials i professionals de les infermeres i infermers que treballen a Catalunya.

 

Comunicat oficial: Neutralitat a les eleccions COIB 2020

Et pot interessar

Carta oberta al conseller de Salut

Carta oberta al conseller de Salut

Benvolgut conseller, Em dirigeixo a vostè amb decepció en relació amb la decisió de difondre informació sobre els salaris de les infermeres i presentar-ho com un augment salarial significatiu, el que no es correspon amb la realitat. De manera deliberada, està...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!